Și, cum fac să….???

Publicat: 12 octombrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Pentru că aud foarte des  întrebarea Cum???, astăzi vreau să vă ofer o perspectivă nouă, celor care sunteți însoțiți în gândurile voastre de aceaste întrebări: Cum fac să accesez Sinele Superior? Cum fac să îmi accesez intuiția? Cum știu că e bine ce fac? Cum, cum, cum?

Și așa ne dăm în fiecare zi, în mod sistematic, cu capul de zidul construit din prea multe întrebări Cum. Pentru ca apoi să ne trezim lipsiți de putere și de capacitatea de a aduce in viața noastră lucrurile pe care le dorim dar pe care le simțim acolo, undeva, departe.

Când ne conectăm la această întrebare, ne conectăm de fapt la frecvența de lipsă. “Cum?” este o întrebare care, atunci când ți-o adresezi obsesiv, te face să crezi în iluzia că, într-adevar, n-ai nicio idee cum să faci lucrurile pe care ți le dorești. Care nu te deschide înspre a afla cu adevărat cum, ci te închide într-o perspectivă îngustă în care ai decis deja să blochezi partea din tine care știe cum să facă toate astea.

Așa că haideți să încercăm altceva. Haideți să reformulăm întrebarea. Să trecem dincolo de acel “Cum?” care te duce direct într-un mare blocaj. Pentru că întrebi și aștepți din afara ta, ca și cum nu știi deja în interiorul tău Cum să procedezi.

Întreabă altfel. În loc să întrebi în afara ta, întreabă-te pe tine. Dacă te întrebi pe tine, te conectezi cu posibilități, dacă-i întrebi pe alții, te conectezi cu obstacole.

Și apoi schimbă cuvintele. Pune un alt cuvânt în locul lui Cum. Ce energie vrea acum să se manifeste prin mine? În ce fel mă pot lăsa condus de ea? În ce fel pot fi mai prezent? Ce pot face să fiu mai conectat cu Sinele meu Înalt? Ce vrea sufletul meu acum?

Și in loc de acel Cum care te duce direct într-o prăpastie din care nu vezi ieșirea pentru că ți se pare că nu știi Cum, ai acum mai multe variante care ți se prezintă în față și îți spun “Poți să faci așa sau așa sau așa.”

Nu mai crede în ceața care te face să te întrebi în fiecare zi, de mii de ori, Cum???.

Crede în partea din tine care a trecut deja dincolo de Cum, care se bucură deja de efectele faptului că știi cum să fii mai mult, să îți depășești tiparele, să îți manifești visele, să te conectezi la potențialul tău.

Crede în tine, dincolo de întrebarea “Cum?” Și atunci vei ști cum. Dintr-o dată, acel Cum care te bloca se transformă într-un Cum care își deschide drumuri.

Acel Cum care te lăsa sleit de putere, pierdut în aceleași tipare și în încercarea de a-ți descifra călătoria la nivel mental ți se va revela ca un Cum care îți așterne în fața, dincolo de orice îndoială, calea pe care o ai de urmat într-un anumit moment al vieții tale.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *