Am venit aici la voi…

Publicat: 21 decembrie 2011
Comentarii: 2 Răspunsuri

am venit aici la voi

am venit aici la voiNe-am conformat cantecului:

“Am venit aici la voi,
Cum e datina la noi…”

si v-am scris si anul acesta, asa cum v-am obisnuit, din suflet, urarea noastra pentru voi, cititorii nostri…

Va multumim pentru cuvintele de sprijin pe care le-am primit pe tot parcursul anului, va multumim celor care ne-ati citit si apoi ati hotarat sa ne cunoastem la unul din cursurile noastre, va multumim pentru ca ne-ati simtit intentiile si iubirea si pentru ca ati dat mai departe acelasi lucru. Stau marturie miile de share-uri, like-uri, mail-uri, comentarii…cu care ati alinat sufletul cuiva drag.

Asa ca va invitam sa va lasati sufletul “colindat” de urarea noastra pentru urmatoarele 5 minute…

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *