A trai in inima

Publicat: 19 noiembrie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

A trai in inima inseamna curaj. Curajul de a fi un aventurier care nu stie nici urmatorul  pas si nici unde va ajunge in calatoria sa.

Curajul de a fi autentic cu tine si de a vedea ce-ti aduce viata, la fiecare pas.

Curajul de a sta deschis chiar si atunci cand o parte din tine iti zice s-o iei la goana.

Curajul sa ramai viu, indiferent cat de mult doare.

A curge in directia vietii. A sta in bataia vantului, devenind flexibil. A simti. Si a mentine spatiul deschis pentru cei din jur care vor sa-si deschida inima intr-o lume plina de armuri.

Este un curaj real. Si doare.

Dar vine un moment in care te va durea mai tare greutatea armurii purtate zi de zi.

O zi in care vei simti ca te sufoci.

O zi in care nu vei mai sti daca, sub acea armura, esti viu sau mort.

Si in care a ramane pe jumatate mort nu mai este o varianta posibila pentru tine.

In acea zi, iti vei da seama ca a fi viu inseamna sa ai inima deschisa, indiferent de pretul pe care il platesti pentru asta.

Si ca pretul platit pentru a ramane la fel va fi mai mare decat pretul pe care trebuie sa il platesti ca sa-ti deschizi inima.

Si ca, de fapt, curajul adevarat ar fi sa continui sa ramai cum erai. Si a-ti deschide inima este o consecinta fireasca a momentului din viata ta la care ai ajuns.

Si atunci te vei abandona. Vei spune: “Inima, faca-se voia ta. Te voi urma. Chiar daca habar n-am unde voi ajunge. Te voi asculta. Te las sa fii deschisa si sa-mi arati drumul. Oricare ar fi acesta, va fi drumul potrivit pentru mine, atat timp cat esti cu mine.”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *