Niciodata nu spune “niciodata”…

Publicat: 14 octombrie 2013
Comentarii: 3 Răspunsuri

niciodata nu spune niciodata

niciodata nu spune niciodata

Mi-am promis ca niciodata nu voi renunta la felul meu de a fi pentru a fi pe placul celorlalti.

Cu toate acestea, m-am “tradat” de prea multe ori…

Eu si prietena mea din generala ne-am promis ca niciodata sa nu ne despartim. A fost nevoie de prima zi de liceu pentru a-i permite acestui lucru sa se intample.

Mi-am spus ca niciodata nu voi citi o carte fantasy, pentru ca in cativa ani sa ma regasesc in fata calculatorului, urmarind timp de 12 ore un film fantasy…

Dupa cum vedeti, amprenta cuvantului “niciodata” m-a urmarit incepand de la cele mai minore pasiuni pana la cele mai profunde aspecte ale vietii. Si probabil ca va continua sa o faca…

Intrebarea pe care v-o adresez prin intermediul acestui articol este:

Atunci cand afirmam ca niciodata nu vom actiona intr-o anumita modalitate si totusi o facem, inseamna ca principiile noastre “solide” sunt de fapt mai fragile decat credeam sau ca perspectiva noastra asupra vietii cunoaste si alte straturi pe care inainte nu le observam?

Cea de-a doua varianta ne poate oferi o serie de avantaje. Descoperirea unui alt mod de a gandi sau de a simti ne deschide usi catre anumite experiente carora nu le acordam atentie. Mai mult decat atat, cantarind ambele talere ale balantei, putem observa care este directia in care ne putem indrepta.

De exemplu, daca am avut doua slujbe contradictorii, in urma acestei experiente putem stabili care este cea pe care am dori sa o dezvoltam si pe care o putem lasa in urma.

Pe de alta parte, consider ca intrebarea are o mai mare greutate in momentul in care apare indoiala cu privire la convingerile noastre.

Intr-o prima etapa, ne putem simti “tradati”de noi insine, foarte influentabili, nesiguri sau chiar slabi in fata celorlalti. Inca o data, am constientiza fragilitatea promisiunilor noastre, incapacitatea noastra de a schimba cursul evenimentelor carora le opunem rezistenta, cat si lipsa de control in fata vietii.

Am fi precum niste circari care isi pierd echilibrul in timp ce merg pe varfuri pe o sarma foate subtire. Si chiar daca ei s-au antrenat intreaga viata pentru acest moment unic, exista in continuare posibilitatea de a cadea. Si chiar daca publicul ii incurajeaza frenetic in timp ce acestia simt ca nu mai detin controlul, balansandu-se in dreapta si in stanga, exista in continuare posibilitatea de a cadea.

De fapt, aceasta exista inca din prima clipa in care se antreneaza pentru un spectacol. Intotdeauna vor avea in gand posibilitea de a cadea. Iar daca vor cadea, pe fundalul tipetelor de copii sau al mirarii celor din sala, sunt sigura ca vor lua totul de la capat pana vor reusi.

Niciodata sa nu spunem “niciodata”. Altfel, vom fi doar niste circari care au cazut si nu s-au mai ridicat…

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *