Evenimente, cursuri, conferinte

Workshop transformational: Cuvantul Inimii cu Nicoleta Svarlefus


CuVantul Inimii
23- 24 mai 2015,  cu Nicoleta Svârlefus

O experienta transformatoare, de creatie interioara si expresie autentica si libera a sinelui, prin Cuvant. Un context potrivit pentru a experimenta puterea creatoare a cuvantului si alinierea acestuia cu starea naturala a fiintei, cu cine esti in mod autentic. Un context de transformare, de comunicare constienta si exprimare a cine esti cu adevarat in fiecare Acum.

Un workshop creat pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa creeze constient propria realitate, printr-un instrument puternic, Cuvantul. Pentru cei care sunt gata sa elibereze judecati si puncte de vedere care-i opresc sa se primeasca in totalitate ca cine sunt si sa se exprime cu usurinta si libertate, in orice context si imprejurare.

Pentru cei care sunt gata sa aleaga si sa utilizeze constient si intelept energia CuVantului, cu intentia de a contribui in mod real in propria viata si realitate.

Este o experienta de traire a inimii si de antrenament in a delimita adevarul interior, ceea ce stii, de ceea ce ai invatat si asimilat in cursul vietii. Este despre a fi si a trai (dupa) CuVantul Inimii.

Ce iti propunem 2 zile de antrenament si exercitii, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (coach pentru viata constienta, consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator workshop).

Vei experimenta:

  • deschiderea, si mai mult, a inimii si accesarea puterii si intelepciunii interioare;
  • distinctia clara intre cuvantul inimii si cel al mintii;
  • arta si puterea ascultarii;
  • vindecarea prin cuvant;
  • prezenta;
  • transformarea “programelor” care te opresc sa te exprimi si sa ai claritate in relatii;
  • exprimare cu libertate si usurinta;
  • creativitatea si usurinta in comunicare;
  • expresia de sine autentica;
  • creatia constienta de realitate prin cuvant;

Cine poate participa?

Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Cand?

Sambata si Duminica, 23 si 24 mai 2015, orele 10:30- 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Inscriere si detalii: aici.

 

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *