Workshop transformational Astrocafe: Traieste miraculos

Publicat: 28 aprilie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro te invita la workshop-ul transformational: Traieste Miraculos! cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Un workshop care a adus transformare si a contribuit in viata a catorva sute de oameni. O experienta ca o conversatie adevarata cu tine, o alunecare in miezul fiintei si un plus de constienta cu care sa-ti traiesti viata.

Daca stii ca dincolo de colectia de puncte de vedere, definitii si convingeri pe care le folosesti, exista mai mult… Daca intuiesti ca dincolo de o gandirea liniara si o viata traita in consecinta, exista creativitate infinita in orice moment…

Daca simti ca pur si simplu nu mai poti continua in gandirea si cu obiceiurile vechi, daca vrei sa fii si sa creezi mai mult, autentic si constient… e momentul unei schimbari!

Daca te inspira sa pasesti dincolo de limitari, daca esti gata sa te astepti la miracole, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu bucurie!

Cand?

Sambata si Duminica, 9 si 10 mai 2015, orele 10:30- 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.
Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie:

Inscrierea pana la data de 1 mai inclusiv- 350 lei
Inscrierea dupa data de 1 mai- 380 lei (in limita locurilor disponibile).

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri). Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Citeste mai mult…

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *