relatii-constiente-martie
Evenimente, cursuri, conferinte

Workshop transformational Astrocafe: Relatii constiente

Transformarea semnificatiilor

cu Dr. Nicoleta Svârlefus – conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala, speaker transformational si inspirational, astrolog, fondator Astrocafe.ro, autor.

Relatiile au purtat, deseori, povara nenumaratelor semnificatii pe care le-am imprumutat de la altii si, fara sa stim, am ajuns sa filtram comportamentul si atitudinea fata de partener si de relatie, prin aceste semnificatii bine ascunse in noi.

Relatiile au ajuns sa fie un loc de impartire a rutinei si plictiselii, a controlului si efortului, in loc de bucurie, usurinta si impartasire a iubirii.

Acest workshop este creat atat pentru cei care sunt deja in relatii, dar si pentru cei aflati intr-o pauza relationala. Atat pentru cei care intampina provocari in relatii, cat si pentru cei care gandesc ca „totul e ok” in relatiile lor. Pentru ca poate fi cu adevarat transformator, inspirational si benefic, sa identifici ce anume te opreste sa fii mai mult din ce esti, in relatia ta, indiferent de contextul in care te afli.

Exista semnificatii pe care le asociem relatiilor, exista roluri bine conturate de vocea colectiva, atribuite femeii si barbatului, sotiei si sotului… Acestea toate ne impiedica sa fim cu adevarat impliniti, indiferent de statutul relational pe care-l avem.

Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa treaca prin schimbari si reformulari.

Daca simti ca e momentul sa transformi semnificatiile asociate relatiilor, care te opresc sa fii liber in a impartasi cine esti, daca esti gata sa primesti o relatie (sau lipsa ei) cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, te astept cu drag!

Mai multe detalii: Astrocafe.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *