Webinar Damaideparte.ro: Pentru suflete aflate pe calea ascensiunii spirituale

Publicat: 30 ianuarie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Daca muncesti la propria ta vindecare de ani de zile, daca ti se pare ca acest proces nu se mai termina, daca simti ca cei din jur nu te inteleg, daca ai tendinta sa te izolezi pentru ca simti ca nu apartii, daca te simti ciudat si vinovat pentru ca esti diferit, daca inca nu ai aflat, dupa toata munca pe care ai facut-o cu tine, care este rostul tau aici…

Sau daca inca nu ai gasit modul prin care sa manifesti in lume cine esti tu, cu adevarat, si iti doresti asta cu toata fiinta ta…atunci acest webinar este pentru tine.

Pentru ca e momentul sa afli ca suntem mai multi ca tine aici, pe Pamant. E momentul sa afli ca toti cei care ne regasim in descrierea de mai sus suntem intr-un proces de ascensiune spirituala, prin care lasam in urma conditionarile sub care ne-am ascuns sufletul pentru a ne conecta din ce in ce mai mult la esenta.

Toti cei care rezonam la descrierea de mai sus pastram in sufletul nostru intacta conexiunea cu Sursa si suntem aici ca sa aducem o noua paradigma pe Pamant, in toate aspectele vietii. Provocarea vine din faptul ca, pe parcurs, am uitat cine suntem.

Asa ca, multe astfel de suflete (numite si suflete avansate, evoluate sau “batrane”) nu au curajul sa-si asume cine sunt si ce au de facut aici. Multe din aceste suflete stau ascunse, simtindu-se neintelese, judecate, neintegrate, fara sa-si gaseasca rostul in paradigma materialist-distructiva din care am functionat pana acum pe Pamant.

Acest webinar vine din dorinta de a crea un spatiu virtual de intalnire si suport, prin care sa ne ajutam unii pe altii sa iesim la lumina.

Cum putem face asta? In primul rand, prin a inceta sa mai negam fata de noi insine cine suntem cu adevarat. Apoi, invatand sa intram in puterea noastra si sa oferim in jurul nostru darurile sufletului, facand ce avem de facut aici pe Pamant si incorporand esenta a cine suntem cu adevarat.


Ce teme vom aborda pe parcursul webinarului?

 • reconectarea cu esenta a cine suntem cu adevarat
 • ce inseamna constiinta 5 dimensionala si in ce consta procesul de ascensiune spirituala
 • diferenta intre vechea paradigma si noua paradigma a constientizarii
 • care sunt provocarile majore ale sufletelor avansate: copilul interior ranit, rolul mostenirii transgenerationale in procesul de conectare cu sufletul nostru, ranile profunde din suflet legate de non-adaptarea la vechea paradigma materialist-distructiva de pe Pamant, procesul de iesire din conditionari, cu toate palierele sale
 • vom vorbi si despre provocarea de a afla, de a ne conecta si de a ne manifesta misiunea personala
 • despre procesul de asumare a puterii personale, pentru a putea sa manifestam cine suntem cu adevarat
 • vom lucra la nivel energetic, vom face activari energetice si ne vom conecta cu energii pe care vrem sa le incorporam si manifestam in viata noastra

Ce inseamna webinar?

Este un spatiu virtual  interactiv in care ne intalnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio si video, eu voi vorbi despre tema si vom face impreuna exercitii de vizualizare, constientizare si vindecare. Participantii vor avea ocazia sa impartaseasca trairi si sa adreseze intrebari in scris, in timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de tema, despre exercitiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va sustine desfasurarea acestui webinar.

Pret: 100 lei

Inscrierea:

 1. Dupa efectuarea platii in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinas), trimiteti un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veti primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail contine link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricand si de oricate ori doriti.
 2. Accesati magazinul nostru online, la aceasta
  pagina: http://localhost/test/produs/webinar-damaideparte-ro-pentru-suflete-aflate-pe-calea-ascensiunii-spirituale/

Va astept cu drag!
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *