energia feminina si noua paradigma a iubirii
Evenimente, cursuri, conferinte

Webinar Damaideparte.ro: Energia feminina si noua paradigma a iubirii

9 martie, ora 8 P.M.

Multe dintre noi am inceput sa simtim de ceva timp ca nu mai putem trai incorsetate in vechea paradigma relationala. In codependenta, in relatii tranzactionale si in iubire conditionata. In constrangerea de a fi intr-un anumit fel pentru a corespunde si pentru a castiga aprobarea si iubirea celor din jur.

Si multe dintre noi incepem sa simtim in inima noastra noua paradigma a iubirii care vine pe Pamant.

Simt cu toata puterea ca este rolul nostru ca, din frumusetea si deplinatatea puterii si iubirii noastre, sa nastem aceasta noua paradigma a iubirii pe Pamant. Sa incorporam Divinul Feminin si sa-l manifestam in toate straturile fiintei noastre. Dupa care sa tinem spatiul pentru Divinul Masculin sa paseasca alaturi de noi in aceasta energie noua.

Daca simti si tu la fel, atunci acest webinar este pentru tine. Pentru a simti impreuna cum este sa ne ancoram energiile intr-o noua paradigma a iubirii si a relatiilor sacre.

O paradigma in care abuzul de secole dintre masculin si feminin inceteaza, in care devenim liberi sa celebram cine suntem cu adevarat, in care putem sa ne acordam la divinul feminin si divinul masculin din interiorul nostru si sa incepem, dupa atat timp, sa ne imputernicim unii pe ceilalti, femei si barbati, in calatoria de a manifesta sinele nostru autenic pe pamant.

Continutul webinarului:

  • crearea unei viziuni asupra a ce inseamna noua paradigma a iubirii
  • lucru asupra credintelor limitative si a conditionarilor care ne opresc sa manifestam noua paradigma in relatiile noastre
  • iesirea din tipare de codependenta
  • incorporarea unei noi energii, prin vizualizari si activari energetice, care ne poate conecta cu o noua paradigma relationala in viata noastra
  • mentinerea unei viziuni vindecate a relationarii dintre feminin si masculin, pentru crearea posibilitatii de manifestare a noii paradigme relationale
  • lucru cu energii arhetipale care ne conecteaza la Divinul Feminin

Ce inseamna webinar?

Este un spatiu virtual  interactiv in care ne intalnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio si video, eu voi vorbi despre tema si vom face impreuna exercitii de vizualizare, constientizare si vindecare. Participantii vor avea ocazia sa impartaseasca trairi si sa adreseze intrebari in scris, in timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de tema, despre exercitiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va sustine desfasurarea acestui webinar.

Pret: 100 lei

Inscrierea:

  1. Dupa efectuarea platii in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinas), trimiteti un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veti primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail contine link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricand si de oricate ori doriti.
  2. Accesati magazinul nostru online, la aceasta pagina: http://localhost/test/produs/energia-feminina-si-noua-paradigma-a-iubirii/

Va astept cu drag!

Va astept cu drag!
Mihaela Marinas

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *