vindecarea liniei temporale sesiuni cu Mihaela Marinas
Evenimente, cursuri, conferinte

Vindecarea liniei temporale: sesiuni cu Mihaela Marinaș

Vindecarea liniei temporale: sesiuni cu Mihaela Marinaș

Posibilitățile de a ne vindeca și a primi vindecare sunt nelimitate în timp și spațiu. Trecut, prezent, viitor se întâlnesc pe aceeași axă a timpului, în momentul posibilităților infinite, momentul Acum.

Această tehnică de vindecare multidimensională numită vindecarea liniei temporale este cea care ne aduce aminte din nou de acest adevăr spiritual pe care vreau acum să-l dau mai departe celor care se simt chemați să lucreze cu mine în acest fel.

Cu această tehnică putem accesa rădăcina și cauza reală a tiparelor care ne limitează în manifestarea a cine suntem cu adevărat. Fie că ai de vindecat lucruri din trecut, din această viață sau din alte vieți și dimensiuni ale sufletului tău, fie că vrei să te conectezi la linia temporală optimă care te pune în contact cu întreg potențialul sufletului tău, fie că vrei să manifești o linie temporală viitoare conectată la mai multă bucurie și împlinire pentru tine.

Vindecarea liniei temporale si crearea noilor linii temporale

Prin vindecarea multidimensională a evenimentelor traumatizante din această viață sau din alte vieți, putem avea acces la o nouă linie temporală, în acord cu Sinele nostru Înalt și cu esența a cine suntem cu adevărat.

Această tehnică de vindecare holistică include multe alte tehnici cu care am lucrat de-a lungul timpului: pornind de la psihoterapie clasică, hipnoterapie, meditație ghidată și tehnici de vizualizare, până la ritualuri de conectare cu energii vindecătoare. În același timp, ceea ce face ca această tehnică să fie puternică și eficienta este lucrul la nivel profund cu emoțiile asociate situațiilor de traumă și procesarea lor în toate structurile și dimensiunile ființei noastre.

Vă propun vindecarea liniei temporale pentru lucrul cu:

 • tipare limitative repetitive
 • subsoluri emoționale: încarcerare, disperare, lipsă de sens sau de energie
 • recuperarea părților de suflet pierdute în traume din această viață sau din alte vieți
 • fobii, anxietate, frici inexplicabile rațional
 • limitări legate de manifestare în relații, profesie, plan material
 • sentiment acut de lipsă a puterii personale
 • orice situație care simțiți că vă limitează

Vă aștept cu drag să ne aducem aminte că suntem sprijiniți și susținuți din toate dimensiunile pentru a accesa vindecarea de care sufletul nostru are nevoie.

Și că suntem creatori puternici în fiecare moment, având posibilitatea de a crea noi linii temporale în acord cu destinul nostru real.

Durata: o oră
Preț: 888 RON
Ședințele se desfășoară online. Veți primi înregistrarea audio a sesiunii.
Programări și detalii: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (prin WhatsApp/Telegram)

Vă aștept cu sufletul deschis,
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

 1. helene spune:

  draga Mihaela
  trec prin niste stari atat de ciudate incat am nevoie de ajutor.cum pot lua legatura cu tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *