Relaxează-te și hai călare pe sunet prin universul interior! Ce vei auzi nu a mai fost și nu va mai fi cântat niciodată, pentru că reflectă prezența ta în acest spațiu și timp.
Te invit să îți lași celulele să danseze. Sunetul este un mijloc excelent de interiorizare și de trezire la viață a simțurilor. Cântecul venit din inspirație te va spăla de stres și îți va aduce claritatea cu care poți găsi soluții la provocările vieții moderne.
Atunci când mintea rațională este relaxată, putem merge dincolo de ea și ceea ce se numește „miraculos” devine natural. Putem accesa simțuri și dimensiuni din noi pe care nu știam că le avem și astfel apar resurse pentru ceea ce percepeam până acum că este greu sau imposibil.
Calitatea liberă și intuitivă a cântecului are forța să trezească în fiecare starea de care are nevoie și să ne deschidă pentru a primi inspirația, readucându-ne aminte de armonia noastră naturală și de interconectarea cu toate ființele.
Instrumentele vor fi vocea știutoare de throat-singing siberian și toba șamanică.
Vino dacă îți dorești:
– reconectarea la sentimentul de libertate
– relaxare profundă prin vibrația trăită la nivel celular
– împământare
– activarea abilității de autovindecare a corpului
– creșterea cantității de energie din organe
Data: 18 aprilie, ora 19.00
Va rugăm să fiți punctuali – vom opri accesul la ora 19.00 pentru a nu-i deranja pe cei aflați deja în călătorie.
Adresa: Strada Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 și clopoțel, București
Cost: 50 de lei
Înscrierile la acest eveniment se fac prin e-mail la: contact@wayra-astrae.ro
Locurile sunt limitate.
Șamanul sunetului: Alexandru Anton
Despre Alexandru:
“Crescut atât la oraș, cât și printre cântecele și jocurile satului românesc, am fost dintotdeauna fascinat de natura și de oameni. Am trăit intens diferențele de la sat la oraș, dar nu m-am gândit niciodată că ar trebui să aleg între ele – astfel că astăzi sunt un călător care savurează unicitatea fiecărui loc și a fiecărui om întâlnit, creând legături deschizătoare de drumuri și aducătoare de inspirație.
După ce mult timp am crezut că voi îmbrățișa o carieră de informatician programator, am avut parte de o explozie emoțională care mi-a arătat că potențialul meu era mult mai variat și că de fapt am nevoie să îmi exprim trăirile (nu doar să gandesc și să calculez) – prin scris, prin pictură, prin cântec, prin dans – nu contează cum, doar să o fac, dacă am vreo pretenție la sănătate și echilibru, ca să nu mai vorbim de fericire.
Pasul de cotitură s-a manifestat apoi prin urmarea cursurilor facultății de psihologie și s-a continuat prin formari în şamanism, constelaţii familiale si vindecarea traumei transgeneraţionale. În 2010 am avut primul contact cu cântarea guturală siberiană (throat-singing) la atelierul de vindecare prin sunet cu Vladislav Matrenitsky și de-atunci am rămas fascinat de aceste sunete. Am călătorit apoi la originea cântării guturale, în Republica Tuva, la festivalul “Întâlnirea celor 13 șamani”, iar in 2016, fascinat și mai mult de șamanismul siberian, am zburat câteva mii de kilometri până în Republica Sakha, acolo unde oamenii cântă și natura răspunde.
Mi-este cel mai ușor să mă conectez la inima mea prin cântec. Așa cum m-a oglindit o persoană apropiată mie, atunci când cânt dau jos un “dop” de la inimă și las cântecul din inimă să se reverse în mine și în jurul meu. În acest spațiu, granițele dintre oameni se pot dizolva și putem rezona împreună cu adevărat.”