Traieste viata pentru care ai fost creat!

Publicat: 2 februarie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Workshop transformational, cu Nicoleta Svârlefus
14-15 februarie 2015

Apreciat de multi participanti ca fiind una dintre cele mai frumoase experiente din viata lor, acest workshop este unul profund transformational, care schimba viziunea, perceptia, punctele de vedere, devenind astfel posibila crearea de noi realitati cu mai multa bucurie, usurinta si inspiratie.

Din 2008 si pana acum, sute de oameni au experimentat insemnate transformari de constiinta alegand sa participe la acest workshop si apoi integrand in viata lor ceea ce au primit. Spatiul care se creeaza intr-un astfel de context este magic, energia cu care contribuie fiecare participant facand posibil saltul catre un alt nivel in constiinta si in viata. In repetate randuri, participantii au marturisit ca este incredibila schimbarea care s-a produs in ei, de la inceputul si pana la finalul cursului, continuand si dupa aceea sa se minuneze de felul in care se schimba aproape totul, in ei si in afara lor.

Acest curs construieste o fundatie sanatoasa in interior, prin experiente si calatorii launtrice profunde si cu ajutorul unor instrumente pe care le primesti. Sprijina vindecarea din interior si transformarea perceptiei despre trecut. Te ajuta sa-ti spui altfel povestile trecutului, mult mai constructiv si cu mai multa putere. Te imputerniceste sa-ti conduci si creezi cu adevarat viata, din pozitia de lider autentic.

Program:

14-15 februarie 2015: 10:00h- 19:00h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Loc de desfasurare: va fi anuntat participantilor

Investitie: 

Inscrierea pana la data de 6 februarie inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 333 lei

Inscrierea dupa data de 6 februarie- 388 lei

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (150 lei).

*Reducerea este valabila numai pentru plata integrala a taxei de participare, respectand termenul mentionat mai sus.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Mai multe detalii gasesti aici: Astrocafe.ro

Te asteptam cu drag!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *