Tabara: A fi si a primi tot ce esti, 11-15 decembrie 2014

Publicat: 18 noiembrie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita in tabara de Creatie si ReCreatie Constienta:
A FI si A PRIMI TOT ce ESTI
11-15 decembrie 2014

La final de an, organizam o noua tabara care sa te sprijine sa te daruiesti tie in totalitate si sa te deschizi catre si mai mult din ce poti fi si primi. Nimic nu e mai pretios decat acceptarea de sine si a primi tot ce apare in viata ta cu usurinta.

Pentru cei aflati in plin proces de transformare a constiintei, dar si pentru cei care fac primii pasi in cunoasterea de sine, aceasta experienta poate fi sursa unor instrumente cu care sa-si creeze realitatea dincolo de limitari, puncte de vedere si convingeri imprumutate, cu mai multa usurinta si bucurie.

Cum ar fi daca ai face alegeri pur si simplu pentru bucuria ta? Cum ar fi daca ai sti ca toate judecatile sunt minciuni? Cum ar fi daca ti-ai trai fiecare zi cu putere si libertate?

Citeste mai mult despre aceasta tabara aici!

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, workshop, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).
Program aproximativ:

Joi, 11 decembrie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica – workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 15 decembrie- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov).

Investitie: 

880 lei

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

– Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 26 noiembrie. Restul sumei poate fi achitata pana la data de 6 decembrie inclusiv.

Reduceri oferite:

*Reducere 10% pentru cei care achita integral pana la 26 noiembrie inclusiv.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu bucurie!

Aici poti citi impresiile participantilor la taberele anterioare!

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *