Evenimente, cursuri, conferinte

Tabara de Vindecare a Relatiei de Cuplu si Familie

Sibiu, 27 mai-3 iunie 2018

Tabara de vindecare a relatiei de cuplu si de familie te va ajuta sa intelegi modul in care functioneaza magnetismul programelor (ce le creeaza, ce le sustine si cum poti sa le rescrii), sa constientizezi de ce apar anumite tipare in relatia ta de cuplu, de ce atragi doar anumiti parteneri, cum sa iti vindeci relatiile de cuplu anterioare, cum sa pastrezi si sa amplifici iubirea in cuplu si in viata de familie. 

Vindecarea relatiei tale de cuplu si de familie se produce prin tine si de catre tine, fiecare participant fiind capabil sa vindece atat cat isi da voie.

Timp de 8 zile, Alexandru Antonie – trainerul si facilitatorul taberei, te va asista prin toate metodele sale de lucru sa accesezi un plan inalt de vibratie.

Toate procesele din tabara, exercitiile, meditatiile si sesiunile de coaching unu-la-unu si de grup te vor ajuta sa te mentii la acest nivel vibrational care iti vor permite o mai mare stare de prezenta si un nivel de constientizare ridicat.

Atunci cand gradul nostru de constienta este ridicat, cand ne traim viata de la un nivel superior de constientizare si intelegere, cand nu mai intram in povestile si in programele subconstientului, multe din experientele inscrise la nivelul campurilor subtile nu mai sunt necesare si acestea se sterg lasand liber spatiul de creatie.

Pentru a ajuta corpul sa scoata la suprafata din programele si blocajele inregistrate la nivelul corpului fizic, se vor lucra exercitii fizice specifice in fiecare dimineata insotite de meditatii de curatare la nivelul campului.

Pe toata perioada taberei se va lucra integrat atat pe corpul fizic cat si pe corpurile subtile. Scopul taberei este de a armoniza toate frecventele care creeaza dizarmonie la nivel de campuri.

Aceasta tabara este pentru tine daca:

  • relatia ta de cuplu nu functioneaza;
  • esti in pragul unui divort sau ai trecut printr-un divort;
  • nu iti gasesti un partener si nu intelegi de ce;
  • te simti nefericit/a in relatia actuala de cuplu;;
  • simti sa vindeci trecutul pentru a incepe o viata noua;

Timp de 8 zile, prin simpla prezenta in spatiul de lucru (in sala de training) vei fi conectat la planul creatiei prin care se manifesta prezenta vindecatoare a lui Dumnezeu.

Experienta de lucru cu participantii este greu de descris in cuvinte pentru ca tot ceea ce se intampla in tabara este la un nivel foarte inalt de traire si este perceput extrem de diferit de fiecare participant.

Senzatia fizica cea mai frecvent traita de participanti este aceea de libertate in miscare, de corp usor, de claritate si limpezime mentala si emotionala iar starea de spirit este una de „usurare”, ca si cum s-au dat jos multe bagaje.

Mai multe detalii si inscrieri: https://evolutioncoaching.lpages.co/tabara-dinamica-subtila-a-relatiilor-damaideparte/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *