Tabara de vindecare a relatiei de cuplu si de familie, 5-12 noiembrie 2017

Publicat: 16 octombrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Masculinul si femininul sunt doua tipuri de energie in univers. Relatia dintre un barbat si o femeie este menita echilibrarii principiului masculin si feminin atat la nivelul campului de familie cat si la un nivel mai extins al campului.

Chemam in viata noastra acel partener care ne ajuta cel mai mult la purificarea sufletului nostru. Fiecare partener este „chemat” la nivel de camp „sa joace” un rol prin care sa regleze disfunctiile planului subtil care s-au creat la nivelul sufletului. Femeia este deseori umilita, respinsa, neindrepatita, neglijata, tradata, jignita, lipsita de iubire, afectiune, grija

… Barbatul este invinovatit, dispretuit, blamat, judecat, insultat si deseori ucis in plan subtil de femeie. Prin conectarea ei la planul subtil, femeia dispune de o putere foarte mare, iar atunci cand se supara face adevarate ravagii in plan subtil. Acestea au corespondenta aproape imediata in planul fizic si se manifesta prin dureri, boli, necazuri, probleme de destin, incapacitatea de a-si mai gasi un partener sau de a mai procrea, etc.

Fie ca esti intr-o relatie dificila de cuplu sau iti cauti un partener sau relatia ta cu membrii familiei este una dificila, aceasta tabara te va ajuta sa intelegi dinamicile subtile care se petrec la tine in familie sau in cuplu si sa iti amplifici sentimentele de iubire in relatia cu tine, cu ceilalti, cu planul de creatie si cu Dumnezeu. Este nevoie de o intelegere extinsa a planului de creatie pentru a intelege si a putea accepta vointa divina cu privire la motivele pentru care traim anumite experiente.

In aceasta tabara vei intelege ce anume din comportamentul tau, din gandurile sau vorbele tale au atras experientele cu partenerul si familia.

Vei putea sterge acele proiectii si programari de camp pe care tu insati/insuti sau familia din care provii le-au creat.

Vei putea sa stergi efectiv, ani intregi de experiente dureroase ale tale sau ale urmasilor prin conectarea la campul de iubire si prin curatarea liniei de familie din care provii.

Vindecarea se produce prin tine si de catre tine, fiecare participant fiind capabil sa vindece atat cat isi da voie. Timp de 8 zile, vei fi asistat prin training, coaching, explicatii, procese si meditatii sa accesezi un plan inalt de conectare – planul iubirii, planul creatiei prin care se manifesta prezenta vindecatoare a lui Dumnezeu. Este cel mai normal si firesc lucru care a fost lasat omului de la inceputuri, si, de altfel, unica lui conditie de supravietuire. Un suflet nu poate supravietui fara iubire, de aceea cautam frenetici iubirea in relatia de cuplu sau de familie. Forma cea mai usoara a omului de a se conecta la energia iubirii, la Dumnezeu, este rugaciunea.

Metoda principala de lucru la nivelul campurilor pe perioada taberei este terapia prin rugaciune impreuna cu multe tehnici de lucru, unu-la-unu, in grupuri sau individual folosite de trainerul taberei in lucrul cu sutele de partcipanti si dupa miile de ore de practica. Este a 7-a tabara organizata anul acesta si a 15-ea editie in ultimii doi ani. Locurile se epuizeaza in mai putin de 2 saptamani de la lansare fiind ocupate de cei care cunosc deja sau a auzit de rezultatele terapeutului care sustine tabara.

Cele 8 zile de tabara te vor ajuta sa iti refaci conexiunea cu Dumnezeu, sa depasesti acele blocaje care stau in calea conectarii tale cu tine, cu ceilalti, cu planul de creatie si cu Dumnezeu.

Vei putea sa ierti, sa accepti experientele trecutului, sa te regasesti pe tine, sa te accepti si sa te iubesti, sa iti regasesti forta si echilibrul, sa iti recapeti increderea in tine si in ceilalti, sa iti recapeti bucuria, pofta de viata, speranta, curajul de a incepe o noua relatie sau de a iesi dintr-o relatie care nu te implineste, curajul de a te exprima pe tine, de a fi autentic, de a te impartasi cu ceilalti, sa iti recapeti si sa iti amplifici energia, sa redevii creativ/ă si sa iti cresti forta de atractie.

Ceea ce il atrage cu adevarat pe un barbat la o femeie sau pe o femeie la un barbat nu este aspectul fizic (desi asa pare prima vedere) ci nivelul de energie pe care acesta/aceasta il emana, capacitatea de a fi seducator/seducatoare vine tot din radianta energetica, din puritatea la nivelul campului si din emanarea sentimentului de iubire.

Atunci cand vei putea sa stai in iubire in relatie cu tine, cu ceilalti, cu planul de creatie si cu Dumnezeu, vei putea atrage acel partener cu care sa te simti implinit la nivelul adevaratei iubiri si sa te bucuri de toate experientele vietii.

Detalii si inscrieri: https://evolutioncoaching.lpages.co/tabara-dinamica-subtila-a-relatiilor-da-mai-departe/

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *