Puterea femeilor
Evenimente, cursuri, conferinte

Tabara de feminitate „Adu armonia in viata ta”

Draga mea,

Noi femeile, ne luam multe de facut in fiecare zi si oricat de multe ar fi, tot gasim timp sa facem ceva semnificativ pentru propria noastra evolutie.

Cu fiecare noua experienta in care ne implicam, ne dam seama ca mai aflam ceva nou despre noi. Apoi, ne dam seama ca nu avem cum sa pretindem ca evolutia noastra s-a incheiat.

Totusi, din experienta mea si a celor cu care am lucrat peste 10 ani, am realizat ca cea mai sanatoasa evolutie este cea in care aducem in armonie toata fiinta noastra – trup, minte si suflet.

Tocmai de aceea iti propun o vacanta feminina in care sa te uiti la tine din perspectiva armoniei pe care s-o aduci si s-o mentii in toate planurile vietii si in toate rolurile pe care le ai.

In acest moment mai sunt 4 locuri disponibile. Rezerva un loc aici: https://goo.gl/forms/ad1HuBLDL3pH2ZEH2 si vei fi contactata in cel mai scurt timp.

Iata cateva dintre temele pe care le vom studia si exersa:

  • Cum sa ai iubire acum, chiar daca ai suferit in trecut din cauza lipsei de iubire.
  • Cum sa faci fata transformarilor fizice sau emotionale prin care treci si sa nu-ti pierzi echilibrul.
  • Cum sa ai rezultatele pe care ti le doresti, fara sa faci compromisuri fata de tine.
  • Cum sa-ti extinzi viziunea asupra vietii tale si sa nu te sperii de maretia ta.
  • Cum sa ai grija de sentimentele tale, fara sa te ratacesti in asteptarile altora.
  • Cum sa scapi de teama de respingere si sa te exprimi din unicitatea ta.

Daca ai spus vreodata ca unele dintre experientele tale au fost transformatoare, vacanta pe care am conceput-o special pentru femei in perioada 15 -21 iunie 2018, este o astfel de experienta. Te vei trezi in fiecare dimineata curioasa sa faci noi descoperiri despre tine, feminitatea ta sau relatiile tale.

Pe scurt, in Tabara de feminiate „Adu armonia in viata ta” este despre experiente ce iti aduc intelegeri pentru tine ca fiinta intreaga. Prin workshop-uri si activitati, vom integra in fiecare zi experientele corpului, emotiilor, sufletului si mintii noastre.

Este o experienta care dureaza doar 7 zile, dar armonia pe care o asimilezi este pentru toata viata.

Te invit sa incepi o viata noua, pe care s-o traiesti cu incredere in stilul tau, pentru ca acum vei fi insotita in fiecare zi de Armonie.

Te imbratisez si te astept cu drag in vacanta la Bran,

Zoia

Mai multe detalii aici: https://zoia.ro/evenimente/tabara-adu-armonia-in-viata-ta/

Sau pe zoia1zarnescu@yahoo.com

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *