Summer Detox Workshop, by Eden Spa

Publicat: 30 mai 2014
Comentarii: 1 Răspunsuri

 

workshop eden spa
workshop eden spa

Love Yourself, Heal Your Body, Feel Healthy!

Pentru ca Eden Spa este conceput de femei, pentru ca noi stim cel mai bine ce experiente fizice, psihice si culinare ne fac fericite si implinite, pentru ca a venit vara si vrem sa ne pregatim pentru vacanta, te invitam la Summer Detox Workshop.

Evenimentul se adreseaza in special femeilor, dar nu exclusiv acestora, ci tuturor celor interesati de beneficiile detoxifierii pentru sanatate.

Vei AFLA de la specialistii nostri despre cum sa ne ingrijim in interior pentru a fi mai sanatosi si totodata, pentru a arata bine la exterior.

Vei GUSTA preparate specifice unei diete detox.

Te vei DETOXIFIA fizic si psihic cu terapii de yoga la scaun sau cu un minidetox facial.

Joi, 12 iunie, incepand cu ora 18:30, la Eden Spa Negulici.

Taxa de participare este de 69 RON/persoana si include: acces la prezentarile speakerilor, catering cu delicii vegane, testare produse de sanatate si frumusete, o mini terapie thai yoga sau minidetox facial.

Relatii si inscrieri: 021 316 81 48 | 0721 321 294 | club@edenspa.ro.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *