suflete gemene suflete pereche si ascensiunea spirituala
Evenimente, cursuri, conferinte

Suflete gemene, suflete pereche si ascensiunea spirituala: webinar Damaideparte.ro

Webinar: 18 mai, ora 8 P.M

Curajosi exploratori ai sufletului, va invit intr-o calatorie virtuala sub forma unui webinar pentru a capata o perspectiva autentica despre aceste conexiuni de suflet care uneori sunt atat de provocatoare pe toate nivelurile fiintei noastre.

Asadar, daca…

Simti ca tot ce stiai despre vechiul model relational nu mai este valabil pentru tine in aceasta perioada de transformari universale
Simti o chemare profunda in inima ta spre a crea relatii de pe un alt nivel, din care sa ne conectam la esenta a cine suntem cu adevarat

Tanjesti uneori dupa o relatie “normala” sau poate chiar esti intr-una, insa stii in inima ta ca nu te vei multumi cu altceva decat o conexiune profunda in suflet
Esti intr-o conexiune profunda cu un suflet pereche sau poate chiar ti-ai intalnit sufletul geaman
Sau cu un catalizator al inimii care ti-a schimbat intreaga perspectiva despre relatii si Univers

…atunci, acest webinar este pentru tine.

Te astept pentru a te conecta la o noua perspectiva despre modul in care aceste conexiuni in suflet pe care le traim ne pot sustine procesul de ascensiune spirituala in care ne aflam. Si invers, despre modul in care atunci cand ne aliniem la o perspectiva spirituala, aceste conexiuni de suflet, care de obicei ne provoaca pe multe planuri, capata o semnificatie aparte.

Pentru ca ne indreptam spre o etapa in constiinta colectiva, in care relatiile si ascensiunea spirituala devin doua realitati care merg impreuna.

In care cream relatii prin care sa ne expansionam sufletele, in lumina lor reala si in care ne conectam cu sufletele noastre pentru a crea relatii sacre.

Orice altceva mai putin de atat pare din ce in ce mai putin viabil si nu va mai putea fi sustinut, pentru cei care si-au ales aceasta cale la nivel de suflet.

Iar din aceasta perspectiva a sufletului, vom putea incepe sa materializam aceste relatii la nivel concret, dincolo de paradigma relatiilor tranzactionale clasice sau a relatiilor bazate pe contracte karmice.

Iata ce teme vom aborda in acest webinar:

 • distinctia intre relatii karmice/suflete pereche/suflete gemene
 • ce inseamna concret o conexiune de suflet si cum se manifesta o astfel de energie in viata noastra
 • care este puterea transformationala a unei conexiuni de suflet (fie cu un suflet pereche fie cu un suflet geaman)
 • cum putem integra o astfel de conexiune in procesul personal de ascensiune spirituala
 • provocarile unei astfel de conexiuni si cum putem lucra concret cu ele
 • lucrul cu tipare limitative si conditionari care ne limiteaza posibilitatea de manifestare a unei asemenea conexiuni, pe toate planurile in viata noastra
 • cum putem folosi o astfel de conexiune pentru a manifesta mai mult din cine suntem la nivel de suflet si pentru manifestarea scopului nostru cel mai inalt
 • vizualizari si exercitii de integrare a energiilor cu care lucram
 • exemple concrete legate de acest tip de conexiuni, din experienta mea personala (despre care puteti citi mai mult aici)

Ce inseamna webinar?

Este un spatiu virtual  interactiv in care ne intalnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio si video, eu voi vorbi despre tema si vom face impreuna exercitii de vizualizare, constientizare si vindecare. Veti avea ocazia sa impartasiti trairi si sa adresati intrebari in scris, in timp real, despre orice aspect legat de tema, despre exercitiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, fiecare va putea contribui la energia care va sustine desfasurarea acestui webinar.

Pret: 100 lei

Inscriere

 1. Dupa efectuarea platii in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinas), trimiteti un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veti primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail contine link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricand si de oricate ori doriti.
 2. Accesati magazinul nostru online, la aceasta pagina: http://localhost/test/produs/suflete-gemene-suflete-pereche-si-ascensiunea-spirituala-webinar-damaideparte-ro/

Cu bucurie,
Mihaela Marinas

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *