Spanda Project este un proiect spiritual și de dezvoltare personală și este rezultatul a peste 20 de ani de practică și experiență spirituală, peste 20 de ani de investiție în dezvoltarea personală și peste 10 ani de experiență antreprenorială.
Evenimente, cursuri, conferinte

Spanda Project – Cum sa devii Creatorul Constient al Realitatii

 

Spanda Project este un proiect spiritual și de dezvoltare personală și este rezultatul a peste 20 de ani de practică și experiență spirituală, peste 20 de ani de investiție în dezvoltarea personală și peste 10 ani de experiență antreprenorială.
spanda-project

Spanda Project este un proiect spiritual și de dezvoltare personală și este rezultatul a peste 20 de ani de practică și experiență spirituală, peste 20 de ani de investiție în dezvoltarea personală și peste 10 ani de experiență antreprenorială.

Am urmărit să combin într-un mod armonios elemente din Spiritualitate, Dezvoltare personală și Știință (în special din Fizica Cuantică și Epigenetică) și să creez un sistem care să fie bine argumentat și să fie ușor de asimilat, chiar și pentru o persoană care nu are niciun fel de inițiere spirituală.

Acest proiect își propune, în cadrul modulului 1 – să-ți explice mecanismele funcționării minții și să te învețe metode simple și eficace cu ajutorul cărora să-ți reprogramezi Subconștientul în așa fel încât el să te susțină în toate domeniile vieții, Cum să devii Creatorul Conștient al Realității, în cadrul modulului 2 – să înțelegi modul în care este strucurată Realitatea holografică și modul de funcționare a minții și creierului, în cadrul modulului 3 – să conștientizezi conexiunea/identitatea cu Sursa (Sinele Suprem).

Mărturiile impresionante ale celor care deja au participat la acest curs sunt dovada vie a faptului că sistemul de informații și de tehnici oferit funcționează.

Experimentul celor două fante din Fizica Cuantică ne arată că noi, prin simpla prezență, prin faptul că suntem înzestrați cu Minte și Conștiință, suntem co-creatori ai Realității în care trăim și că Realitatea nu există independent de noi ci tocmai datorită nouă. În acest proces de creare a Realității un rol esențial este jucat de Mintea noastră, mai exact de Mintea Subconștientă.

Impregnările subconștiente și Programele subconștiente automate (credințe, convingeri, obiceiuri etc.) reprezintă proiectul după care se va crea Realitatea noastră imediată. Programele subconștiente, prin rezonanțele continue pe care le generează (24 de ore / zi, 7 zile / săptămână), sunt cele care determină tiparul după care se va crea Realitatea în care trăim.

Ceea ce a patruns în Subconștient nu mai poate fi șters, dar dacă nu ne convine Realitatea în care trăim acum, avem posibilitatea de a reprograma Subconștientul, în așa fel încât el să ne susțină în realizarea obiectivelor noastre, în crearea Realității pe care o dorim.

Ceea ce noi numim Karma sau Destin reprezintă totalitatea cauzelor generate și a programelor subconștiente create/implementate de-a lungul tuturor existențelor noastre. Fiecare dintre acestea generează o vibrație specifică și atrag/crează în existența noastră conjuncturi și circumstanțe corespunzătoare.

Majoritatea oamenilor sunt co-creatori inconștienți ai Realității. Atunci când suntem niște co-creatori inconștienți există riscul de a crea lucruri pe care nu ni le dorim. Pe parcursul vieții noastre, în special în perioada copilăriei (în primii 7 ani de viață când experimentăm, mai tot timpul, o stare de transă hipnotică), în Subconștientul nostru au fost introduse tot felul de idei, convingeri, credințe, unele care ne susțin iar altele care sunt în opoziție cu ceea ce noi de dorim.

De aceea este extrem de important să începem să învățăm modul în care putem crea, într-un mod Conștient, Realitatea pe care ne-o dorim. Avem în noi toate abilitățile necesare, dar cel mai adesea nu suntem conștienți de existența lor sau nu știm cum să le utilizăm. Acest proiect își propune să te învețe “Cum sa devii Creatorul Conștient al Realității”

În Biblie, în Evanghelia lui Ioan capitolul 10:34 se spune: ”34. Isus le-a raspuns: “Nu este scris in Legea voastră: “Eu am zis: sunteți dumnezei”? ” ”(Isus face aici referire la Psalmul 81 – 6. Eu am zis: “Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt”. 7. Dar voi ca nişte oameni muriţi şi ca unul din căpetenii cădeţi). De asemenea în Geneză se spune că omul a fost creat după chipul și asemănarea Lui Dumnezeu.

Afirmațiile de mai sus ne indică faptul că noi oamenii, precum Dumnezeu, suntem înzestrați cu Putere Creatoare și că putem crea Realitatea, în momentul în care conștientizăm această putere pe care o deținem și începem să o manifestăm.

Ca oameni obișnuți nu putem schimba Universul, dar putem să ne modificăm realitatea imediată cultivând programele subconștiente corespunzătoare. Noi semănăm, cu ajutorul Minții conștiente, în interior (în Mintea subconștientă) ceea ce vrem să culegem în ”exterior” ca Realitate.

De asemenea afirmația Lui Isus ne spune într-un mod direct că suntem una cu Sursa (Dumnezeu).

Când pe o anumită direcție a vieții obținem rezultate foarte ușor, înseamnă că pe acea direcție avem programe subconștiente care ne susțin.

Întotdeauna, când acționăm cu consecvență, într-o anumită direcție și nu reușim să obținem rezultatele dorite, înseamnă că în Subconștientul nostru există (cel puțin) un program automat, care crează rezonanțe într-o direcție opusă celei în care dorim să mergem.

Dacă nu acționăm în sensul reprogramării Subconștientului, introducând/cultivând programe noi (convingeri, credințe, obiceiuri etc.), care să ne susțină, atunci în permanentă ne vom confrunta cu insuccesul. Acest curs te învață metode practice, extrem de simple, dar extrem de eficiente, cu ajutorul cărora să poți realiza o Reprogramare eficientă a Subconștientului tău și să obții Succesul.

Structura Spanda Project

Structura de bază a Spanda Project este compusă din 3 module de curs și 4 Bootcamp-uri.

Modulele de curs nu sunt dependente unele de altele, dar sunt complementare. Împreună formează o trilogie care descrie complet Realitatea holografică (modulul 2), Sursa (Spiritul – modulul 3) și modalitatea prin care putem să ne construim o realitate conformă cu ceea ce ne dorim (modulul 1).

Bootcamp-urile sunt complementare cu modulele de curs, dar nu depind de module. O persoană poate să participe la Bootcamp-uri fără să fi participat la modulele de curs, însă parcurgerea Bootcamp-urilor se recomadă să fie realizate în ordine, pentru că la fiecare Bootcamp se vor practica tehnicile prezentate în Bootcamp-urile anterioare și tehnicile noi, prezentate în acel Bootcamp.

Modulul 1 – Reprogramarea Subconștientului – ”Cum să devii Creatorul Conștient al Realității (utilizând Puterea Creatoare Infinită a Subconștientului tau)”

Modulul 2 – Structura Realității holografice și modul de funcționare a minții și creierului

Ceea ce ne spun tradițiile spirituale autentice de mii de ani și ceea ce ne spune Fizica Cuantică, în ultimii ani, este că ceea ce noi acum numim Realitate este ceva complet diferit de ceea ce este Realitatea cu adevărat.

Ceea ce noi numim Realitate este doar rezultatul prelucrării de către Creier și Minte a percepților primite prin intermediul organelor de simț. Se pare că Realitatea oferită de creierul nostru nu are aproape nimic de-a face cu Realitatea ”obiectivă”. Tocmai de aceea tradițiile spirituale orientale spun, de mii de ani, că Realitatea este o iluzie…

Deasemenea, în cadrul acestui modul voi vorbi despre modul în care funcționează Creierul și Mintea noastră și voi evidenția modurile în care ele ne păcălesc tot timpul și ne fac să percepem Realitatea într-un mod deformat.

Realitatea este total diferită de ceea ce noi credem că este !!! Cu siguranță, ceea ce vei afla în cadrul modulului 2 te va uimi și îți va oferi o nouă perspectivă, o nouă viziune asupra a ceea înseamnă Realitatea si Adevărul.

Modulul 3 – Conștientizarea conexiunii/identității cu Sursa (Sinele Suprem)

Mintea (subconștientă și conștientă), prin natura ei, crează încontinuu Realitatea. Atâta timp cât mintea este activă suntem ”prizonieri” în Realitate. Sursa din care provine Realitatea poate fi conștientizată doar ”dincolo” de Realitate. Pentru a ajunge la Sursă este necesar să stopăm activitatea generatorului de Realitate – Mintea.

Când realizăm acest lucru noi, accesăm (ne identificăm cu) Câmpul sau Matricea Divină (Dumnezeu) din care totul provine.
În cadrul acestui modul se vor oferi metode practice de trezire a Sufletului și de revelare a Sinelui.

Bootcamp 1, 2, 3, 4 – Practica unor tehnici din tradițiile spirituale autentice: Yoga, Zen, Taoism, Șivaismul din Kașmir etc. pentru a învăța intrarea conștientă, la voință, în stări de conștiiță în care Creierul funcționează preponderent în domeniul de unde alfa și theta, favorabile procesului de reprogramare a Subconștientului. În cadrul Bootcamp 4 vor fi abordate și tehnici de revelare a Sinelui.

Prin ce diferă acest proiect de alte proiecte spirituale și/sau de dezvoltare personală?

De obicei trainer-ii sunt bine pregătiți din punct de vedere teoretic, dar le lipsește experiența directă a ceea ce ei predau altora.

Iar când este vorba de lucruri profunde, cum ar fi Subconștientul sau revelarea Sinelui, sunt puține persoane care chiar au experimentat ceea ce înseamnă aceste dimensiuni ale ființei. Practica spirituală susținută mi-a permis, de-a lungul timpului, să experimentez aspectele cele mai profunde ale ființei mele.

Am o experiență directă a lucrurilor pe care le împărtășesc și de aceea cursanții primesc o informație și o ghidare corectă, o informație testată practic, nu doar o teorie frumoasă.

Am convingerea că dacă vei participa la cursurile Spanda Project și vei pune în practică lucrurile învățate, acest lucru îți va schimba radical viața în bine.

Programul evenimentelor Spanda Project, Mai-August 2014:

http://spandaproject.ro/programul-evenimentelor-spanda-project/

Te astept cu drag !!!

Dan Oros
atma_ananda@spandaproject.ro
spandaproject.ro
0744 557 912

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *