Evenimente, cursuri, conferinte

Seminar I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono

Ti-ar placea sa ai un instrument cu care să poti sterge problemele din viata ta? Ceva pe care, pe masura ce il folosesti, lucrurile devin din ce in ce mai bune in relatiile tale, in situatia ta financiara, in starea ta de implinire si fericire?

Daca raspunsul tau este da, te invit la un curs unde vom explora care este cauza reala a tuturor problemelor pe care le ai, si iti vom oferi instrumentul cu care sa poti să scoti din radacini aceasta cauza si sa iti transformi viata in bine.

Gasesti toate detaliile despre curs pe acest  link: https://goo.gl/LsKk3d

Daca vrei sa afli de ce merita sa participi, citeste mai departe.

Iti dau un indiciu. Sursa problemelor cu care te intalnesti in viata este chiar la indemana ta, mai concret in subconstientul tau. Asta nu inseamna ca TU esti problema, ci inseamna ca sursa problemelor sunt niste informatii continute in subconstientul tau.

Tot ceea ce ti se intampla in viata, fie ca ai probleme financiare, probleme in relatii sau probleme de sanatate, este rezultatul unor programe care ruleaza in subconstientul tau. Pana cand aceste programe nu sunt sterse din subconstient, situatia ta nu se va schimba.

Gandeste-te o clipa. Daca sursa problemelor este undeva in tine, inseamna ca tu ai putere deplina in viata ta. Inseamna ca poti schimba ceva, daca vrei.

Programele din subconstientul tau sunt ca niste programe sau fisiere din calculatorul tau. Un anumit program iti va afisa o imagine pe ecran, un altul va face sa cante o melodie. Unele dintre ele sunt ca niste virusi, care blocheaza functionarea normala a calculatorului.

Ce ai face daca ai avea un virus in calculator? Ai putea sa incerci sa convingi virusul sa plece din calculator. Sau ai putea sa ameninti calculatorul ca il dezasamblezi daca nu reincepe sa functioneze normal. Functioneaza metodele de mai sus? Nu. Ce ar functiona? Un program antivirus care sa stearga fisierul virusului din calculator.

La fel ca in exemplul cu calculatorul, de multe ori in viata noastra noi incercam sa convingem sau sa manipulam persoanele din jur sa se schimbe pentru ca noi sa fim fericiti. Este ca si cum am vorbi cu ecranul calculatorului sperand sa il convingem sa afiseze alta imagine. Nu va functiona. Ca sa se schimbe ceva in bine, trebuie sa stergem programul din subconstientul nostru care creeaza conjuncturile neplacute din viata noastra.

Metoda pe care o vei invata la curs, I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono®, este un fel de antivirus sau de tasta Delete pentru programele din subconstient. De fapt noi numim procesul Ho’oponopono ca fiind procesul de curatare, fiindca iti ofera instrumente prin care poti sterge programele negative din subconstient.

Practica ho’oponopono duce la transformari profunde in viata celor care o practica. Practicand, poti sa obtii relatii armonioase, prosperitate sau o sanatate mai buna. Dar beneficiul major vine din dobandirea capacitatatii de a fi in pace si in echilibru orice s-ar intampla in viata ta.

Pe masura ce folosesti procesul de curatare, incepe sa se manifeste din ce in ce mai mult in viata ta inspiratia. In Ho’oponopono, numim inspiratie informatia corecta si perfecta pentru tine, la un moment dat. Aceasta poate sa ia diverse forme, cum ar fi: iti vin idei si solutii originale pentru probleme carora nu le gaseai solutia, faci spontan actiunile cele mai potrivite in conjuncturi dificile, faci intuitiv alegeri care se dovedesc a fi foarte bune, etc.

Metoda a fost creata de catre Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecatoare) Hawaiiana. Ca Master Teacher al acestei metode, ea a tinut seminarii in toata lumea, inclusiv in spitale, colegii si universitati. Morrnah a tinut cursuri chiar si la ONU, de trei ori. Ea a fost recunoscuta de către Statul Hawaii ca o Comoara Vie în 1983.

Daca vrei sa incepi sa cureti programele negative din subconstient si sa permiti inspiratiei sa se manifeste in viata ta, te invit sa te inscrii la seminarul IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I din 2018. Gasesti toate detaliile despre seminar si te poti inscrie aici:

https://goo.gl/LsKk3d

Iti doresc tie, familiei, rudelor si stramosilor tai PACE dincolo de orice intelegere!

Emil Moldovan
Coordonator si instructor al seminariilor SITH® pentru Romania
emil@hooponoponoromania.ro
0724 333 909

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *