schimbarea paradigmei in relatii
Evenimente, cursuri, conferinte

Workshop – Schimbarea paradigmei in relatii: de la codependenta la relatii constiente

Bucuresti, 24 septembrie 2016. Ne este din ce in ce mai clar ca schimbarea paradigmei in relatii este o realitate la nivelul constiintei colective, in aceste vremuri de intensa transformare pe care le traim.

Relatiile de codependenta, pornite din tipare toxice, nu mai pot fi sustinute si tind sa se destrame pentru a face loc din ce in ce in ce mai mult  unei noi paradigme: aceea a relatiilor constiente.

A relatiilor in care abuzul de secole dintre masculin si feminin inceteaza.

A relatiilor in care devenim liberi sa celebram cine suntem cu adevarat. In care putem sa ne acordam la divinul feminin si divinul masculin din interiorul nostru si sa incepem, dupa atat timp, sa ne imputernicim unii pe ceilalti.

Schimbarea paradigmei in relatii ne permite sa facem trecerea de la ego la esenta.

Accesam astfel o paradigma in care ne putem sustine unii pe ceilalti, in calatoria de a manifesta sinele nostru autenic pe pamant.

O paradigma in care, dupa ce aflam cine suntem cu adevarat, putem sa ne oglindim identitatea si frumusetea sufletului in ochii celuilalt.

Ce presupune schimbarea paradigmei in relatii

Pentru a ajunge in aceasta paradigma insa, e nevoie sa facem o munca de deconditionare de tot ceea ce nu suntem cu adevarat, de toate tiparele limitative care provin din multe surse precum: copilarie, pe linie transgenerationala sau din constiinta colectiva.

Va invit la acest workshop pentru a experimenta impreuna o harta a noii paradigme.

Vom aborda:

  • definirea si crearea unei viziuni asupra a ce inseamna o relatie constienta
  • identificarea tiparelor care ne mentin in relatii de codependenta
  • transformarea credintelor limitative si a conditionarilor care ne opresc sa manifestam relatii constiente in viata noastra
  • trecerea de la identificarea cu ego-ul la a trai aliniati cu esenta noastra
  • incorporarea unei noi energii, prin vizualizari si meditatii in miscare, care ne poate conecta cu o noua paradigma relationala in viata noastra
  • mentinerea unei viziuni vindecate a relationarii dintre feminin si masculin, pentru crearea posibilitatii de manifestare a noii paradigme relationale

Multe din aspectele pe care le vom experimenta la curs pot necesita ani de munca in viata de zi cu zi, pentru a provoca o schimbare autentica. Unele se pot schimba mai repede.

Ceea ce putem face intr-o singura zi de curs este sa “downloadam” o harta energetica a experientei, fara sa avem pretentia ca acest lucru poate inlocui munca de constientizare de zi cu zi, insa fiind constienti ca acest lucru poate sa ne ajute in mod semnificativ.

Data: 24 septembrie 2016
Program: 10-18
Locatia: Bucuresti, (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 220 RON
Detalii si inscrieri: mihaela@aimee.ro, 0721465852.

Inscrierea se face pe baza unui avans de 100 RON.

Workshop-ul va fi sustinut de Mihaela Marinas (Damaideparte.ro). Mai multe detalii despre mine aici.

Va astept cu drag sa pasim, pentru o zi, intr-o noua paradigma a relatiilor dintre masculin si feminin!

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *