Evenimente, cursuri, conferinte

Roata Medicinei: Calea vindecatorilor incasi 2017

Va invitam intr-o puternica calatorie de transformare, evolutie si redescoperire a propriei puteri, in cadrul cursului Roata Medicinei – Calea vindecatorilor Incasi.

Roata Medicinei este o puternica calatorie interioara de vindecare, evolutie, trezire si transformare. Este o calatorie care ne invata sa mergem pe o cale in spirala fara inceput si fara sfarsit. Roata Medicinei se aliniaza cu energiile celor patru directii si este sustinuta de energiile sacre ale cerurilor si pamantului. Este o calatorie frumoasa si provocatoare care are rolul de a ne aminti adevarata noastra natura, de a ne dezvolta o adevarata maturitate si de a accesa destinului nostru adevarat. Este o calatorie care necesita curaj si o inima deschisa.

Ne-am nascut in aceasta lume, am trecut prin valul uitarii de sine si mai ales a motivului pentru care suntem aici, am trait mai multe experiente de viata care ne-au determinat sa ne atasam de povestile noastre, de modele si conditionarile care definesc identitatea noastra prezenta. Aceste influente functioneaza subconstient si sunt tesute impreuna ca o retea care filtreaza modul in care percepem realitatea. Pasind pe aceasta cale devenim constienti de influentele create si astfel avem posibilitatea de a ne elibera de toate rezidurile energetice din trecut, facandu-ne disponibili pentru o noua viziune in care avem posibilitatea sa percepem interiorul taramurilor non-fizice de energie si lumina.

Pentru multi aceasta este o experienta noua, pentru altii este ceva ce au experimentat mereu, dar nu a inteles Inca. Redescoperim pe aceasta cale impecabilitatea si integritatea la un nivel mai ridicat transpersonal.

Dovezi ale acestor traditii spirituale si ale metodelor de vindecare dateaza de mii de ani si au fost gasite in toate colturile lumii. Ca si practica spirituala si modalitate de vindecare, shamanismul a fost practicat intr-o forma sau alta de toate culturile indigene din variate zone geografice. Invataturile shamanice ale Rotii Medicinei reprezinta o harta a propriei constiinte, o harta dupa care te poti ghida si care-ti permite sa te cunosti in profunzime, sa obtii insight-uri profunde, sa te vindeci si sa-ti accesezi propria putere care a fost cu tine intotdeauna.
Intrand in Roata Medicinei te avanti in cea mai semnificativa calatorie a vietii, devii eroul si autorul propriei tale povesti. Mergand, rand pe rand, prin fiecare directie a rotii medicinei iti transformi ranile in surse de putere, descoperi calea Razboinicului de Lumina si puterea neinfricarii, continui calatoria prin a invata sa visezi si sa creezi cu ochii deschisi cel mai frumos vis pentru tine si pentru ceilalti, iesind din cosmarul colectiv si creand o lume mai buna.

Vino in Roata Medicinei sa devii inteleptul care lucreaza cot la cot cu inteligenta Universului, vino sa fii co-creator constient in desavarsirea operei Creatiei, creand Raiul pe Pamant, precum sus asa si jos. Pe parcursul acestei calatorii esti initiat in linia de vindecatori luminosi Laika, barbati si femei, ce te vor insoti si te vor sprijini intodeauna in calatoria ta.
Toate culturile si traditiile indigene au folosit Roata Medicinei ca metoda de vindecare, dezvoltare si evolutie. Pentru Laika, ultimii Incasi, aceasta reprezinta invataturile si intelepciunea maestrilor din Anzi, invataturi transmise de la o generatie la alta, care au fost aduse in lumea omului modern de catre Alberto Villoldo – Doctor Antropolog.

Daca inainte de a participa doresti o familiarizare cu practica si procesele de vindecare prin care vom trece in cadrul Rotii Medicinei recomandam citirea cartilor lui Alberto Villoldo, publicate de Editura FOR YOU, sau puteti participa la seminarul de Munay Ki care reprezinta si o introducere in aceasta traditie.

Calatoria in jurul Rotii Medicinei se desfasoara pe parcursul unui an, fiind constituita din 4 module ce reprezinta cele 4 directii sau puncte cardinale asociate cu cele 4 arhetipuri (Sarpe, Jaguar, Pasarea Colibri, Vultur).

Toate Modulele sunt interactive cu demonstratii, exemplificari, know-how, exercitii experientiale, tehnici si procese energetice de vindecare, suport unu la unu cu traineri certificati in medicina energetica shamanica Incasa, ziua practica intensa shamanica, seri cu ceremonii de initiere, alchimie indigena prin lucrul cu Mama Pamant si Focul Sacru.

Descrierea Modulelor

Modulul 1 – Directia Sud-Sarpele
Sarpele este principiul vindecarii, invatam sa incorporam caile sarpelui care sunt non-judecata, non-atasamentul, non-suferinta si pasirea in frumusete. Prin procedee shamanice vechi si puternice ne lepadam de trecut precum face sarpele cu pielea lui, transformam cele mai vechi si mai profunde rani ale noastre in surse de putere si compasiune astfel Incat aceste rani devin lectii oferite de trecutul nostru constituind resursele si combustibilul necesare evolutiei si cresterii noastre. Nemaifiind conditionati de trecut ci animati de catre darurile sale suntem liberi sa ne reinventam pe noi insine. Tot in sud odata cu procesele mitice si energetice de transformare incepem construirea altarului shamanic (mesa) si dobandim primele 3 pietre vindecatoare ale shamanului (Kuyas). Acestea vor face parte din pachetul nostru medicinal (altarul shamanic “mesa”) care la finalul calatoriei in jurul Rotii Medicinei va contine 13 pietre (3 pentru fiecare punct cardinal dar si o a 13-a piatra care reprezinta legatura cu Linia Shamanica Incasa). Pietrele din mesa vor contine toata informatia transformarii si puterii dobandite in urma vindecarii personale, ele devenind propriile voastre pietre vindecatoare.

Invatam si practicam:

Peocesul Iluminarii – Prin procesul de iluminare invatam cum sa curatam inregistrarile energetice ale bolilor, ale disfunctiilor psihologice si chiar fizice. Invatam cum sa lucram in Campul Energetic de Lumina (CEL)  pentru a aduce vindecare incepand de la nivelul matricei energetice pana la nivel fizic.
Iluminarea este procesul de baza al vindecarii shamanice si permite stergerea permanenta a unei inregistrari din CEL (campul energetic de lumina). Aceste inregistrari contin informatii despre karma, boli fizice si emotionale.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
Benzile de protectie
Ritualul Vazatorilor Karwak
Ayni Karpay – semintele arhetipurilor in fiecare chakra
Riturile Humpeq – Ritualurile mesei – Mesa Vindecatorilor – conectarea cu linia altarelor de vindecatori inapoi in timp

Modulul 2 – Directia Vest- Jaguarul
Jaguarul este principiul mortii si al renasterii, reprezinta totodata curajul de a patrunde in cele mai ascunse locuri din noi insine, jaguarul ne ajuta sa scapam de stransoarea fricii si a vechilor drame. Patrunzand in toate umbrele noastre devenim cel care merge pe calea Luptatorului Luminos, pasnic, caile sale sunt practicarea neinfricarii, certitudinii, non-facerii si non-angajarii. In Vest ne eliberam de bagajul familial mostenit de generatii. Ne curatam de blesteme si tipare disfunctionale transgenerationale ce sunt transmise de la parinte la copil dar si de bagajul karmic personal adus de noi dintr-o viata in alta. Invatam sa cultivam pacea profunda in noi insine, in viata noastra si in jurul nostru pasind in acest fel in integritatea noastra, traind impecabil.

Invatam si practicam:

Procesul Extractiei de energii solide si fluide – In timp ce energiile cristalizate se incrusteaza in corpul fizic, o energie fluida (entitate intruziva) se incorporeaza in chakre actionand asupra sistemului nervos central. Procesul de extractie ne permite sa ne eliberam de bagajul karmic mostenit de la familia de origine si totodata sa dezlegam eventualele blesteme ce se perpetueaza de la o generatie la alta pe linia ta familiala, tot cu ajutorul extractiei mai poti elibera din Campul Energetic de Lumina energiile toxice sau entitatile intruse. Multe probleme fizice si psihologice sunt cauzate sau exacerbate de entitati fluide intruse si energii solide. Acestea produc adesea anxietate, depresie, dependente, schimbari de dispozitie precum si o serie de alte simptome.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
Ritualul Pampa Mesayok – Ingrijitorii Pamantului
Riturile Mesei – Mesa Pastratorilor Pamantului – conectarea cu linia altarelor pastratorilor zilei inapoi in timp

Modulul 3 – Directia Nord – Pasarea Colibri
Pasarea Colibri este Marele Calator, porneste in propria ta calatorie eroica, fa din imposibil posibil, paseste in afara timpului si descopera-ti esenta dezlegand cordoanele energetice si atasamentul ce te leaga de rolurile pe care ti le-au dat ceilalti sau pe care ti le-ai construit singur, intelege limitarea si credintele asociate acestora. Devino intelept invatand cum sa practici Invizibilitatea, Stapanirea timpului si cunoaste Marele Secret.

Invatam si practicam:

Procesul Recuperarii de Suflet – Invatam procesul recuperarii de suflet ce ne permite sa ne reconectam cu resurse si daruri care ne reaseaza pe linia destinului. Simptomele pierderii de suflet variaza in mod considerabil insa cei mai multi factori determinanti sunt depresia, sentimentul ca nu faci parte din aceasta lume, ca viata te traieste pe tine in loc ca tu sa fii cel care o traieste pe ea, pierderea puterii, o stare de slabiciune, sentimente cronice de nefericire si lipsa bucuriei de a trai, toate acestea sunt aspecte ce indica o fragmentare de suflet. Tot in acest modul invatam cum sa rescriem contractele sufletului, contracte ce devin noul nostru destin.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
Ritualurile Alto Mesayok – Ritualurile Pastratorilor Intelepciunii, Ritualurile Muntilor
Ritualurile Mesei – Mesa Pastratorilor Intelepciunii- conectarea cu linia altarelor de Pastratori ai Intelepciunii inapoi in timp

Modulul 4- Directia Est – Vulturul
Vulturul este arhetipul transcendentei, principiul viziunii de la mari inaltimi, al claritatii, frumusetii, al zborului aripa langa aripa alaturi de Marele Spirit. In Est invatam cum sa lucram cu energia bruta a Universului si intentia pentru a crea constient realitatea si lumea in care vrei sa traiesti. Incorporezi practica stapanirii timpului, a propriilor proiectii si alchimia indigena. Inveti practicarea non-mintii pentru a putea gasi si auzi vocea Inteleptului interior, cel de dincolo de ganduri si cuvinte cel ce poate visa si crea un vis intru’ devenire, un vis liber de toate ranile si conditionarile trecutului, un vis indraznet, visul a ceea ce putem deveni ca individ, ca specie si ca umanitate. Visam impreuna cu shamanii de pretutindeni ceea ce este posibil pentru Mama Pamant creand impreuna lumea pe care vrem sa o lasam mostenire copiilor copiilor nostri.

Invatam si practicam:

Ritualurile de trecere si Ritualurile de tranzitie – Invatam cum putem sa-i asistam pe cei dragi in calatoria de trecere in viata de apoi, ne familiarizam cu harta acestei lumi spre a ne pregati si pe noi insine pentru a face calatoria ultima cu usurinta in deplina acceptare si constiinta. Odata invatata aceasta harta ea ne permite sa murim altfel, ne permite sa intelegem procesul de inchiere a vietii si ne ofera o noua perspectiva asupra acesteia. Cunoasterea hartii de dupa moarte ne daruieste cheia iesirii din labirintul fricii si astfel ne permitem sa ne facem disponibili vietii. Totodata prin aceast modul invatand ritualurile de tranzitie intelegem si deprindem cunoasterea trecerii cu gratie, si fara durere prin procesele de transformare si schimbarile inevitabile pe care le presupune existenta pe Pamant, prin ciclurile vietii.

La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
Riturile Kurak Akullak– Riturile Stelelor, Detinatorii Intelepciunii, Riturile Batranilor
Riturile mesei – Mesa Inteleptului, Mesa Profesorului

Ghizii vostri in aceasta calatorie sunt:

Vasile Sturzu – Indrumator Spiritual – purtator de mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, certificat in medicina energetica a samanilor Incasi.

Urmez traditia Incasa din 2008 si am trecut de mai multe ori in jurul Rotii Medicinei aprofundand tot mai mult aceasta cunoastere, astfel incat sa o pot impartasi cu toti ceilalti bazandu-ma pe propria experienta si cunoastere. In decursul timpului am trecut prin mai multe tehnici si experiente spirituale, dar Calea Incasa a fost cea care mi-a adus cele mai mari transformari in viata. Incepand cu anul 2008 am devenit tutor al Ritualurilor Munay Ki, iar de atunci am sustinut numeroase seminarii, workshop-uri si Ceremonii shamanice, tabere de shamanism prin care am cautat sa fac tot mai mult cunoscuta oamenilor aceasta frumoasa traditie spirituala, unica prin simplitatea sa, dar in acelasi timp profunda si extrem de puternica.

Sorin Suciu – Indrumator Spiritual – este purtator de mesa in traditia Laika, tutor al Ritualurilor Munay Ki, certificat in medicina energetica a samanilor Incasi.
Am pasit pe calea șamanismului pe linia Q’ero în urmă cu 5 ani ca urmare a unei chemări irezistibile a sufletului meu de a iesi din material, din eternul “trecut și viitor”, dar niciodata “prezent”.

Programul cursurilor este urmatorul:
MODUL SUD – 22 – 26 FEBRUARIE 2017
MODUL VEST – 24 – 28 MAI 2017
MODUL NORD – 02 – 06 AUGUST 2017
MODUL EST – 08 – 12 NOIEMBRIE 2017

Costuri Roata Medicinei
Costurile de mai jos sunt valabile pentru cursul Roata Medicinei la care se mai adauga costurile de cazare si masa care sunt in jur de 550 Ron/ modul pentru loc in camera dubla.

Roata Medicinei – 1200 Ron/Modul
Pentru grupuri de minim cinci persoane Reducere 10% de persoana
Pentru cei care achita integral sau in doua rate Reducere 15%

Ratele se vor plati dupa cum urmeaza:
Prima Plata 2040 Ron pana la data de 15.02.2017
A doua plata 2040 Ron pana la data de 25.07.2017

Pentru cei care repeta Roata Medicinei se acorda Reducere 50% pentru fiecare modul

*Reducerile nu se cumuleaza in cazul in care va incadrati la doua din optiunile mentionate mai sus, se va lua in calcul reducerea mai mare si sunt valabile pana la data de 15.02.2017. Dupa aceasta data costul va fi platit integral.

Inscrierile pentru modulul SUD se fac pana la data de 15 Februarie 2017.

La inscriere se plateste un avans de 300 Ron urmand a se plati integral taxa de participare pana la data limita a inscrierilor.

Pentru inscriere puteti sa completati formularul de inscriere apasand butonul de mai jos.

Inscrie-te Acum

Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ne contactati:

Vasile Sturzu – Tel: 0740033026
Email: vasile.sturzu@ayni-experience.com

Cursurile sunt rezidentiale. Detaliile legate de plata cazarii vor fi comunicate celor inscrisi. Toate modulele se vor desfasura la Pensiunea Panicel – Rasnov.

Munay Sonqo,
Vasile Sturzu

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *