Recomandare workshop “Află cum să-ți crești copilul relațional”

Publicat: 10 octombrie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Comunicare relationala in Metoda ESPERE®

23-24 OCTOMBRIE | trainer Cati Calin

Copilul nu te asculta? Vrea sa faca doar ce vrea el? Apar emotii puternice in relatia voastra? Ajunge sa repete comportamente care ii fac rau lui sau altora?

Esti ingrijorat(a) de cum se comporta la scoala si daca invata?

Vrei sa stii cum sa gestionezi conflictele dintre frati?

Vrei sa stii care sunt limitele sanatoase pentru copil si cum sa le respecte?

Afla cum sa-ti cresti copilul relational” este un workshop de comunicare special creat pentru parintii si adultii care lucreaza cu copii si care isi doresc o relatie mai buna cu copiii.

Invata de la Cati Calin, singurul formator de formatori in Metoda ESPERE® din Romania, metode concrete, aplicabile din ziua workshopului si cu rezultate imediate in relatia adult-copil!

Hai si tu pe 23-24 octombrie! Locuri Limitate pentru parintii care isi doresc o imbunatatire rapida a relatiei lor cu copiii!

Workshopul de comunicare se desfasoara intr-o maniera dinamica si activa. Participantii vor avea ocazia sa lucreze situatiile concrete cu care se confrunta in fiecare zi si pentru care nu gasesc nici o rezolvare.

Cati Calin, cu o experienta de peste 20 ani in lucrul cu oamenii, ca formator ESPERE®, psiholog si consultant in resurse umane, va ajuta sa priviti lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa intelegeti de ce si cum s-a ajuns ca aceste situatii sa se repete, dar mai ales, va ofera pistele cu care puteti sa imbunatatiti rapid relatia cu copiii vostri.

Metoda ESPERE®, creata Jacques Salomé – autorul best-sellerului “Mami, tati, ma auziti?”, este clara, concreta, foarte usor de aplicat in toate relatiile noastre si cu efecte benefice pe termen lung.

“Afla cum sa-ti cresti copilul relational” se adreseaza parintilor care doresc sa actioneze imediat in relatia cu copiii lor pentru a o imbunatatii si pentru a creste si educa viitori adulti echilibrati, cu stima de sine crescuta si cu increderea necesara pentru a se asculta, exprima si actiona in acord cu nevoile lor si respect fata de ceilalti si nevoile lor.

Dupa 2 zile la workshop veti putea:

 • Sa formulati cereri clare pe care copiii vostri sa le auda si implementeze
 • Sa puneti limite sanatoase, evitand pedepsele si favorizand sanctiunile constructive
 • Sa va certati mai putin si sa va intelegi mult mai bine
 • Sa gestionati situatiile in care apar emotii puternice
 • Sa gasiti solutii pentru problemele concrete cu care va confruntati

Cunoaste-o pe Cati Calin si descopera Metoda ESPERE® pe 23-24 octombrie Ocupa locul tau la workshopul “Afla cum sa-ti cresti copilul relational

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *