Recomandare workshop: 3 chei pentru inflorirea relatiilor

Publicat: 29 septembrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Joi, 6 octombrie, de la ora 18:00h, Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita la:

3 CHEI pentru inflorirea relatiilor

O seara pentru Contemplare, Constientizari, Transformare. Un maraton transformational din care sa-ti iei valoare si… 3 CHEI, 3 INSTRUMENTE cu care sa lucrezi dupa aceea, oricand si oricat, privind cum relatiile tale se transforma si infloresc sub ochii si mai ales in inima ta.

Am numit luna octombrie, LUNA RELATIILOR si cumva, si din punct de vedere astrologic, chiar este. E un moment excelent pentru a lucra cu relatiile si a ne lua un ragaz pentru a privi la implinirea si inflorirea acestora…

Ne bucura relatiile noastre? Adauga valoare vietii noastre? Ne umplu ele sufletul de bucurie si iubire? Suntem constienti ca le putem inflori si ca participarea noastra este vitala?

Daca vrei sa exersezi bucuria de a crea mai mult in relatiile tale cu ajutorul celor 3 CHEI pe care le vei primi, te asteptam joi pe 6 octombrie 2016, la ora 18:00h…

Unde? In Bucuresti. Locatia le va fi comunicata participantilor.

Ora de începere: 18:00h. Ora de final: aprox. 22:00h

Onorariu:

  •  182 lei
  • 5% reducere pentru cupluri

Inscriere:

Scrie-i Cristinei Ciobanu- Organizator și asistent workshop, la workshop@astrocafe.ro

Cristina iti poate fi de folos si la telefon: 0758 088 168/0723 385 558

Numar de locuri limitat!

Te asteptam cu drag!

Mai multe detalii: www.astrocafe.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *