Evenimente, cursuri, conferinte

Recomandare: Tabara Ta, Femeie! De la trezire la iubire de sine si autenticitate

24 februarie – 02 martie 2017, Fundata- Bran, cu Zoia Zarnescu

Un proverb chinezesc spune ca, atunci cand “femeile se trezesc, muntii se misca din loc.

Uita-te cu sinceritate la tine si la viata ta si intreaba-te:“Vreau sa continui in stres, confuzie, neincredere si suferinta?”

Daca vrei ceva nou, te invit cu drag intr-o tabara creata doar pentru femeile care sunt pe aceasta cale a trezirii si, asta este ceva ce ele simt in mod intim, la nivel spiritual … ca o chemare.

Tabara ta, draga mea este o tabara de purificare emotionala, de dieta mentala si de energizare fizica.

Feminitatea este irezistibila cand ii dai putere in toate aspectele fiintei tale: mental, emotional, fizic si spiritual.

 

Punctul central al acestei tabere este ceea ce am numit „Dieta mentala, emotionala si fizica in armonie cu ritmul sufletului” – dieta completa pentru femeia trezita.

Da, la propriu, aceasta este o tabara in care te vom rasfata dimineata cu sucuri proaspete de fructe, apoi cu practici de gandire spirituala – gandirea Sinelui superior si a sufletului – dar si cu exercitii pentru ridicarea frecventei si mentinerea in echilibru a emotiilor.

Nu este o „dieta” alimentara dintre sutele de diete, este o dieta bazata in primul rand pe mecanismul de declansare al emotiilor.

Pentru informatii si inscrieri: http://nou.zoia.ro/tabara-ta-femeie-de-la-trezire-la-iubire-de-sine-si-autenticitate/

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *