Recomandare: Tabara Ta, Femeie! De la trezire la iubire de sine si autenticitate

Publicat: 20 ianuarie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

24 februarie – 02 martie 2017, Fundata- Bran, cu Zoia Zarnescu

Un proverb chinezesc spune ca, atunci cand “femeile se trezesc, muntii se misca din loc.

Uita-te cu sinceritate la tine si la viata ta si intreaba-te:“Vreau sa continui in stres, confuzie, neincredere si suferinta?”

Daca vrei ceva nou, te invit cu drag intr-o tabara creata doar pentru femeile care sunt pe aceasta cale a trezirii si, asta este ceva ce ele simt in mod intim, la nivel spiritual … ca o chemare.

Tabara ta, draga mea este o tabara de purificare emotionala, de dieta mentala si de energizare fizica.

Feminitatea este irezistibila cand ii dai putere in toate aspectele fiintei tale: mental, emotional, fizic si spiritual.

 

Punctul central al acestei tabere este ceea ce am numit „Dieta mentala, emotionala si fizica in armonie cu ritmul sufletului” – dieta completa pentru femeia trezita.

Da, la propriu, aceasta este o tabara in care te vom rasfata dimineata cu sucuri proaspete de fructe, apoi cu practici de gandire spirituala – gandirea Sinelui superior si a sufletului – dar si cu exercitii pentru ridicarea frecventei si mentinerea in echilibru a emotiilor.

Nu este o „dieta” alimentara dintre sutele de diete, este o dieta bazata in primul rand pe mecanismul de declansare al emotiilor.

Pentru informatii si inscrieri: http://nou.zoia.ro/tabara-ta-femeie-de-la-trezire-la-iubire-de-sine-si-autenticitate/

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *