Recomandare: Scoala Medicina Samanica va invita la „Semintele Abundentei“

Publicat: 21 octombrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Scoala Medicina Samanica va invita la : „SEMINTELE  ABUNDENTEI“

Curs practic bazat pe tehnici din traditia medicinei energetice Inca

Atunci cand eram copii traiam intr-o stare de gratie si incantare in acel loc al Inimii unde suntem conectati cu totul. Nu ne doream nimic, doar ne bucuram. Insa de-a lungul timpului am uitat sa ne jucam, sa ne minunam, pentru ca am preluat si asimilat credinte ca : „Nu sunt indeajuns“, „Nu pot“ si „Nu am…“ – si ne-am pierdut increderea in Abundenta vietii.

Ce este necesar pentru a regasi prosperitatea? Si este ea oare „doar“ un cont in banca? Cum accesam din nou bucuria, satisfactia, entuziasmul, implinirea?…

La inceput de toamna, cand Mama Pamant ne daruieste recoltele sale imbelsugate, va invitam sa pasim impreuna intr-o calatorie care ne va deschide un orizont nou asupra Abundentei.

La baza acestei calatorii vor fi tehnici si practici din intelepciunea medicinei samanice Inca, care ne vor permite sa accesam si abordam aspectul Abundentei la toate nivelele: fizic, mental, sufletesc si energetic. Sustinuti de forta  acestei cunoasteri stravechi, ne vom insusi unelte de vindecare care sa ne permita sa ne schimbam perceptia si sa cream viata pe care o visam.

Pornind de la practica curatarii campului energetic luminos, vom constientiza si identifica angajamentele si credintele care ne impiedica sa prosperam in viata, pe care le vom lucra si transforma cu ajutorul pamantului.

Vom accesa apoi urmatorul nivel, Sufletul: prin meditatii, calatoria din minte in inima, calatoria in Lumea de Jos unde vom recupera o Parte de Suflet, vom realiza ca singurul loc in care putem gasi Abundenta este in noi insine. De asemenea, depanand vechi basme si legende, vom realiza cum traiesc ele in noi. Stand impreuna in cerc, vom crea rituri si ceremonii care ne permit sa ajungem Acasa, in Inima.

In incheiere vom crea un „Despacho“ pentru belsug, o rugaciune de recunostiinta pentru Mama Pamant, care duce la reechilibrare si armonizare. Focul, element de baza in aceasta traditie, ne va ajuta sa alchimizam in mod rapid si curat procesele de lucru personal si sa ne acordam la o vibratie noua.

Lucrul nostru va fi ancorat de principiile care stau la baza unei vieti implinite, printre care: Integritatea, Recunostiinta si Generozitatea.

Va invitam sa spuneti „DA“ schimbarii si bucuriei, si sa va alaturati noua!

Cursul va fi tinut de Florentina Filip, Miruna Nagy si Valentina Danila, membri ai echipei Scolii Medicina Samanica.

Cand: 12-13 noiembrie 2016

Unde: Centrul Shakti, str. Cristofor Columb 3, 030167 Bucuresti

Pretul: 450 ron

Persoane de contact:

florentinafilip70@gmail.com ; 0740 114 488

valentinadanila@yahoo.com ;  0729 899 935

mirunagy@hotmail.com ;    0771 637 257

flyer-abundenta_oct-2016_fata
flyer-abundenta_oct-2016_verso

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *