Evenimente, cursuri, conferinte

Recomandare: Sal Rachele Romanian Tour organizat de Evolva

Dragi Suflete, vă invităm alături de Sal Rachele și ghizii săi iubitori în unul din evenimentele importante ale anului în Romania.

Acest tur aduce informații fascinante despre natura sufletului, natura timpului, dinamica minții, integrarea sufletului, capacități interioare, despre scopul nostru pe această planetă și ceea ce este necesar pentru a ne dinamiza și îmbunătății calitatea vieții.

La fel de important este procesul de dezvoltare care este inițiat sau dinamizat la nivelul fiecăruia de evoluție. In cadrul evenimentelor transmisia este multi-dimensională. Aceasta inseamna ca in cadrul evenimentelor, odata cu informatiile, vei primi o descarcare din mintea ta supraconstienta in mintea ta subconstienta, facilitata de ghizii spirituali si Sinele Inalt al fiecaruia.

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltarii umane, cu peste 40 de ani de experienta in auto-imbunatatire, dinamica mintii, meditatie, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care “Viața la frontiera cunoașterii”, “Transformări planetare și dincolo”, “Pământul se trezește: Profeția 2017-2030”, “Integrarea sufletului”, “Istoria reală a pământului” , “Misterul timpului”. El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Sal facilitează citiri clarvăzătoare și vindecări temporale.Sal are o practică privată în SUA. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/

Recomandăm ca ținuta să fie lejeră pentru a fi cât mai relaxați în timpul meditațiilor. De asemenea, recomandăm parcurgerea cărților publicate de autor si a articolelor publicate pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Sal.Rachele.Romanian.Tour/ pentru stabilirea unei vibrații cât mai înalte în câmpul dumneavoastră. Pentru aceasta recomandăm și un regim de curățare a trupului, a minții și a sufletului, preliminar participării la eveniment. Toate acestea ajută la asimilarea și integrarea informațiilor și a vibrațiilor transmise în cadrul atelierelor și cursurilor.

Pentru cei care nu pot ajunge la sala transmitem în direct atelierele de lucru pe internet prin platforma Zoom. Transmisiunea va fi facută în rezoluție hd 720p. Calitatea imaginii va fi ajustată în funcție de tehnologia folosită de dumneavoastră. Platforma Zoom este adaptabilă oricărui dispozitiv conectat la internet. Este foarte simplu.

Program:

Ateliere de lucru
Sibiu 18-19 August
Disponibil in sala sau online.

18 August – Integrarea avansată a sufletului.
Atelier de o zi – Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

Acest atelier explorează în profunzime multe aspecte fascinante și minunate ale sufletului și călătoria sa prin cosmos. Vom arăta în detaliu ce se întâmplă între viețile noastre și cum conștiința voastră determină lumile pe care le vizitați și experiențele pe care le aveți când părăsiți planul terestru.

În acest atelier intens, Sal și ghizii săi spirituali Fondatorii, vor examina fragmentarea sufletului, fenomenul „walk-in”, tulburări precum suflete multiple versus personalități multiple, și multe alte subiecte fascinante.

Vi se vor da instrumentele și tehnicile pentru restaurarea puterii voastre și pentru integrarea multor fațete ale sufletului vostru. Te trezești la adevărul nelimitat al ființei tale. Sal va canaliza Fondatorii, care sunt ființe din dimensiunea a 12-a de lumină pură.
Vino pregătit pentru transformare.

19 August – Împuternicirea. Cum să revendici puterea personală și cum să o folosești.
Atelier de o zi – Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00
Vă invităm la un atelier puternic în care Fondatorii ne vor împuternicii Prezența cu înțelepciunea Lor. Fondatorii sunt ființe din dimensiunea a 12-a de lumină pură. Vor fi dezbătute subiecte precum puterea autentică, mecanica puterii, cum să redobândim puterea interioară și cum să o folosim pentru cea mai înaltă bunăstare, fericire și creștere sufletească.

Cluj 24-26 August
Disponibil in sala sau online.

24 August – Comunitățile autosustenabile – atelier de seară cu Fondatorii. Ce înseamnă o comunitate autosustenabilă de succes.
Durată: 3 ore. Orar: 19:00 – 22:00.

25 August – Măiestria de sine.
Atelier de o zi cu Lord Sananda.
Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

In acest atelier Sal Rachele si Lord Sananda te vor ajuta sa descoperi Maestrul din tine. Vei primi instrumentele necesare pentru a aduce claritate si a ramane centrat, fiind in aceasta lume a haosului. De asemenea, vei amplifica puterea ta de a practica iubirea neconditionata pe Pamant. Vino pregatit sa aduci maiestria si sa faci schimbari tangibile, pozitive in viata ta.

26 August – Iluminare și Ascensiune. Atelier de o zi cu Lord Sananda.
Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

Construcția corpului cristalin de lumină prin ascensiunea fizică.
Acesta este un atelier intensiv care include activări ale ascensiunii, tonuri sacre și transmisii de la Fondatori.
Ce este ascensiunea? Cum functioneazã? Când se va întâmpla?

În acest atelier, Sal și ghizii săi spirituali Fondatorii vor detalia procesul de evoluție a sufletului și transformarea ființei umane într-o ființă radiantă a luminii. Vor fi informații despre adevărata natură a corpului cristalin de lumină și a vehicolului Merkabah. Fondatorii, co-gazdele voastre, sunt ființe vaste din Lumină de a 12-a densitate care sunt aici pentru a ajuta umanitatea să se trezească. Purtați îmbrăcăminte confortabilă pentru meditațiile ghidate. Vino pregătit să faci schimbări profunde, pozitive în viața ta.

Iasi 31 August – 2 Septembrie

Disponibil in sala sau online.
Evenimentul se desfasoara la Hotel Little Texas din Iasi.

31 August – Transformări Planetare – Actualizare – un atelier de seara cu Fondatorii.
Durată: 3 ore. Orar: 19:00-22:00

1 Septembrie – Conștiința Christică. Un atelier cu Lord Sananda și Sal Rachele.
Atelier de o zi – Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

Acest atelier este pentru cei care sunt noi în munca lui Sal Rachele și Sananda, de asemenea și pentru cei care sunt în prezent înscriși la Școala de Mistere Sananda.
Sananda va prezenta o serie de mesaje canalizate blânde și iubitoare și va oferi procese și exerciții puternice menite să accelereze călătoria noastră spre iluminare. Unele aspecte importante vor include:
• o explicație concisă a Conștiinței lui Hristos; ce este și cum să-l obținem.
• Instrucțiuni pas cu pas despre cum să dezvolți o mai mare iubire și compasiune
• Metode pentru vindecare și ascensiune completă
• Meditații îndrumate profunde care conțin transmisii de energie de la Sananda
• Procese pentru eliberarea vechilor probleme emoționale
• O mai bună înțelegere a dimensiunilor înalte și a ghizilor spirituali
• Dezvoltarea unui spațiu sacru menit să împuternicească toți studenții
• Discuții despre cum să trăiești în bucurie și entuziasm
• O oportunitate de a experimenta o mai mare apreciere a naturii noastre eterne

2 Septembrie – Construcția „Noului Pămant”.
Atelier de o zi cu Fondatorii și Sal Rachele.
Durată: 8 ore. Orar: 10:00 – 18:00

Acest atelier este destinat celor care încearcă în mod activ să aducă un “nou Paradis și noul Pământ”. Pentru a face acest lucru, trebuie să realizăm un echilibru între “renunțare și a-L lăsa pe Dumnezeu” și să facem munca grea de a debloca Sinele puternic și creativ.
Unele domenii pe care le vom explora includ:
• O privire asupra comunităților intenționale; ce funcționează și ce nu
• Instrucțiuni pas cu pas despre cum să trăiți în armonie unul cu celălalt
• Rolul copiilor iluminați (sufletele indigo, cristal și curcubeu)
• Meditații îndrumate profund care conțin transmisii de energie de la Fondatorii
• Noile școli și centre educaționale în următorii ani
• O privire nouă asupra noilor tehnologii, a energiei zero și a guvernării iluminate
• Dezvoltarea unei abordări mai cuprinzătoare a medicinei și a sănătății
• Discuții despre modul de curățare și regenerare a Pământului
• O oportunitate de a experimenta o mai mare apreciere a casei noastre pământești
Brasov 14-16 Septembrie

Disponibil in sala sau online.
Evenimentul se desfasoara la Hotel Kolping din Brasov.

14 Septembrie – Comunități iluminate – un atelier de seară cu Fondatorii.
Durată: 3 ore.
Orar: 19:00-22:00.

15 Septembrie – Dezvoltarea capacităților psihice și spirituale.
Atelier de o zi – Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

Ați auzit de multe ori expresia “Suntem cu toții mediumi”, dar mulți dintre noi nu ne-am actualizat abilitățile noastre superioare. Dezvoltarea conștientizării noastre psihice și intuitive nu este atât de dificilă cum ați putea crede. Există instrumente simple care, atunci când sunt practicate zilnic, dau rezultate rapide. Deși multe suflete simt că nu pot vizualiza, pur și simplu nu este adevărat, așa cum vom demonstra în clasă. De asemenea, vor exista exerciții telepatice și acordaje/activări destinate să trezească clarviziunea și alte abilități.
Fiți pregătiți să vă apropiați mai mult de puterea și imaginația voastră creatoare. Nu este necesară nici o experiență psihică anterioară. Un „palmares” în vindecare este un plus, dar nu este necesară. Vei primi înțelepciune și cunoaștere care să te ajute în procesul tău de dezvoltare.

16 Septembrie – Misterul Timpului. Cum să devii un maestru al Timpului.
Atelier de o zi – Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 – 18:00

Una dintre cele mai misterioase părți ale vieții este ceva pe care majoritatea dintre noi îl luăm „de-a gata”: TIMPUL. În acest atelier, Sal și iubitorii săi ghizi spirituali, Fondatorii și Arcturienii, vor intra în profunzime în natura timpului și cum să-l măiestrim. Informațiile sunt atât practice, cât și inspiraționale și include material care nu a fost adus niciodată pe Pământ.
Fiți pregătiți să vă extindeți gradul de conștientizare și să primiți noi instrumente pentru a trăi o viață mult mai dinamică și împlinită. Atelierul va include meditații ghidate și transmisii, precum și o introducere în noi tehnici de vindecare.
Experiența de vindecare a liniei timporale nu este necesară, dar dorința de a renunța la sistemele vechi de credință este. Unele dintre subiectele din acest atelier se bazează pe ultima carte a lui Sal, “Misterul timpului”.

***

TIMELINE HEALING(Vindecarea liniei temporale)

 

Certificare Timeline Healing
Cursul de bază – Durată: 16 ore – 8h/zi.
Orar: 09:00 – 18:00.

20-21 August – Sibiu – locatie: Asociatia Teia
6-7 Septembrie – Iasi – locatie: Hotel Little Texas
12-13 Septembrie – Brasov – locatie: Hotel Kolping

Vindecarea liniei temporale (Timeline Healing) este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, recadrare, si alte tehnici de vindecare holistică si spirituală. Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.

Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că timpul este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia în vieți trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”. (Sal nu face declarații medicale privind vindecarea liniei temporale.)

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.

Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?
Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine. O dorință să vezi o lume fericită și vindecată. O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.

A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar. Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală. Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.

În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. Practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.

Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.

Mai multe detalii www.evolva.org/timeline-healing/

***

Certificare Advanced Timeline Healing.
Cursul avansat – Durată: 16 ore – 8h/zi.
Orar: 9:00 – 18:00.
8-9 Septembrie – Iasi – Hotel Little Texas

Cum să fii Maestru al Spațiului și al Timpului

Vindecarea avansată a liniei temporale este un curs conceput pentru a vă oferi informații suplimentare și versatilitate cu tehnica de bază. Acoperim mai multe aspecte ale vindecării liniei temporale pe care nu am avut timp să le discutăm în formarea de bază. Tranzacțiile cu partenerii se fac în afara clasei, deci vor fi 12 ore de instruire intensă și meditație.
Mai jos este o schiță, cu scurte descrieri ale fiecărui subiect:

1. Mai multe despre principiul non-local al fizicii cuantice
a. Puteți să mergeți oriunde în timp și spațiu și să schimbați cronologia
b. În orice moment dat de timp liniar, puteți avea o singură linie dominantă (paradoxul bunicului) – timpul în starea particulelor
c. În orice instanță dată de timp neliniar, puteți avea mai multe linii temporale dominante – timpul în statul valurilor
d. Fizica realităților posibile și probabile – principiul incertitudinii
e. Exercițiu / meditație: Explorarea tapiserii de timp și spațiu

2. Explorarea trecutului, prezentului, viitorului și paralel realității – trecerea prin tapiseria timpului / spațiului (cu meditație suplimentară)

3. Vindecarea terților – problema permisiei și a voinței libere (liberul arbitru)
A. Vindecarea familiei și prietenilor în această viață (meditație)
i. Suflete care sunt în viață acum
ii. Suflete care au trecut mai departe
b. Vindecarea persoanelor în viețile trecute (meditație)
c. Vindecarea evenimentelor istorice pe planetă (meditație)
d. Vindecarea viitoarelor perioade de timp în conștiința colectivă (meditație)

4. Vindecarea genetică și ancestrală
a.Vindecarea în timp real a oamenilor din genetica / strămoșii dvs. (meditație)
b. Eliminarea amprentelor ancestrale și genetice în interiorul tău (meditație)

5. Vindecarea implanturilor și amprentelor (militare, ET, eteric, astral, reziduuri) (meditație)

6. Vindecarea liniei temporale cu alte modalități de vindecare:
A. Combinând cu lucrarea de iertare și eliberarea karmică
b. Combinându-se cu vindecarea prin intermediul mâinilor
c. Împământarea, Aura și Vindecarea Chakrei

7. Aplicarea vindecării timpului invers
a. Descărcarea înțelepciunii din alte vieți (meditație)
b. Descărcarea de cunoștințe din interior – această viață (recuperarea răspunsurilor la examene, reamintind detaliile minutelor etc.) (meditație)
c. Proiecție mintală prin timp și spațiu (descărcarea înțelepciunii de la profesori de-a lungul istoriei sau în viitor) (meditație)

8. Mai multe despre lucrul cu clienții dificili
a. Începeți cu psihoterapia și vindecarea holistică
b. Obțineți clientul să îmbrățișeze dragostea și acceptarea sinelui în starea actuală
c. Mai multe despre utilizarea tehnicilor de respirație
d. Ajutarea clientului – Modificarea imaginii de sine

Pentru înscrieri și costuri accesează http://evolva.org/salrachele
Plățile sunt nerambursabile dar pot fi aplicate pentru evenimentele și serviciile viitoare.


Contact:
contact@evolva.org
+40734618331

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *