Recomandare: Noul tau BANIVERS cu Nicoleta Svarlefus

Publicat: 17 octombrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro si Nicoleta Svârlefus te invita la un workshop de Transformare, Constientizare si Creatie a Relatiei cu Banii, intr-un mod diferit:

Noul tau BANIVERS

Astro-Money-Coaching: Creativitate si Usurinta cu Banii 

30 octombrie 2016, Bucuresti, cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Realitatea banilor din viata ta… Cum arata, cum se simte? Dar in jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Ai usurinta cu Baniversul tau sau, dimpotriva, percepi greutate?

Hai sa identificam si curatam (macar) cateva dintre semnificatiile limitative atribuite banilor, sa aducem mai multa constienta in aceasta zona de viata, sa cream diferit, dintr-o noua energie, din alegere.  Cu putere, creativitate si… deschidere, posibilitati, permisivitate. Sa ne antrenam in a utiliza energia care ii creeaza si care noi suntem. Ne jucam cu convingerile si dincolo de ele, ne jucam si la propriu.

Vino si tu duminica, pe 30 octombrie 2016, la o noua sesiune de astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus. Cu o zi inainte de Luna noua in Scorpion, un moment exceptional pentru a crea un Banivers diferit si a echilibra ceea ce suntem cu ceea ce avem.

Ne folosim si de cateva elemente astrologice si de hartile natale, pentru a aduce si mai multa claritate, intelegere si cunoastere legat de propriul Banivers, astfel incat sa facem posibila creatia mai constienta a acestuia.

In a doua parte a zilei, vom lucra cu harta natala in fata, de aceea va fi nevoie de datele tale de nastere pentru inscriere.

Daca e DA in corpul tau acum, daca vrei sa creezi un #Banivers diferit al tau si al banilor, propriul BANIVERS pe care il alegi, ingrijesti si creezi cu bucurie, vino si tu!

Vreau si eu un nou BANIVERS!

Cand? Duminica, 30 octombrie 2016 – BUCUREŞTI, 10:30- 19:00h. Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de prânz, de cca 1h.

Unde? Adresa le va fi comunicata participanţilor.

Cost participare: 220 lei

Reduceri:

10% reducere (198 lei) pentru cei care finalizeaza inscrierea (completarea formularului de inscriere si achitarea integrală) pana pe 22 octombrie inclusiv.

15% reducere (187 lei/pers.) pentru cupluri sau grupuri, cu inscriere pana la 22 octombrie inclusiv.

Inscriere:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168/0723 385 558 – Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Citeste mai mult: http://www.astrocafe.ro/evenimente/noul-tau-banivers-astro-money-coaching-cu-nicoleta-svarlefus-30-octombrie-2016-bucuresti

sau aici: https://www.facebook.com/events/1163384210363506/

Te asteptam cu drag!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *