Recomandare: Noul tau Banivers cu Nicoleta Svarlefus

Publicat: 24 ianuarie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Te invit la un workshop de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit:

Noul tău BANIVERS

Creativitate şi Uşurinţă cu Banii 

Două sesiuni: 2 și 16 februarie, Bucureşti

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Realitatea banilor din viața ta… Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atâtea poveşti avem, (ne) spunem şi ascultăm despre bani, încât banii nu au loc de ele. În fundal, deţinem un “manual de semnificaţii” atribuite banilor iar cu acestea re-creăm iar şi iar o realitate a lipsei. Avem tot felul de puncte de vedere şi definiţii despre bani, preluate şi învăţate, dintr-o era a inconştienţei, când prea puţini oameni realizau că banii nu sunt altceva decât energie, nici mai bună nici mai rea decât orice altă formă de energie disponibilă în experienţă umană.

Printre altele, am învăţat să ne raportăm la bani că la o putere aflată în afară noastră, de care depindem, căreia trebuie să ne supunem, pentru câştigarea căreia e necesar să luptăm şi să ne sacrificăm…

Hai să identificăm si curățăm (măcar) câteva dintre semnificaţiile limitative atribuite banilor, să aducem mai multă conştiență în această zona de viaţă, să creăm diferit, dintr-o nouă energie, din alegere.  Cu putere, creativitate și… deschidere, posibilități, permisivitate. Să ne antrenăm în a utiliza energia care îi creează şi care noi suntem. Ne jucăm cu convingerile şi dincolo de ele, ne jucăm şi la propriu.

Dacă e DA in corpul tău acum, dacă vrei să creezi un univers diferit al tău și al banilor, propriul BANIVERS pe care îl alegi, îngrijești și creezi cu bucurie, vino și tu!

Vreau și eu un nou BANIVERS!

Când?

 • Joi, 2 februarie 2017

+

 • Joi, 16 februarie 2017

Cursul cuprinde 2 sesiuni a câte 4:30h fiecare. Fiecare sesiune începe la ora 17:30h.

Unde?

Adresa le va fi comunicată participanţilor.

Cost  participare:

 • 389 lei pentru cele două sesiuni

Reduceri:

 • 359 lei, pentru cei care achită până la 23 ianuarie inclusiv

 

Înscriere:

Solicită formularul de înscriere la:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168/0723 385 558 – Cristina Ciobanu, organizator şi asistent workshop

Numărul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrală a taxei de participare şi completarea formularului de înscriere. Locurile se vor ocupa în ordinea confirmărilor de plată.

Pentru alte informaţii, îţi răspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te aşteptăm cu drag!

Citeste mai mult pe Astrocafe.ro si Facebook

 

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *