Recomandare: Grup de sprijin pentru slabit

Publicat: 14 decembrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Un nou GRUP DE SPRIJIN PENTRU SLĂBIT în București, în perioada 17 ianuarie – 4 aprilie 2017, în fiecare marți, între orele 19-21.

Acest program își propune să aducă împreună persoane peste 18 ani, care au avizul medicului curant (în cazul persoanelor cu probleme de sănătate) și care împărtășesc aceleași obiective:

• Să slăbească sănătos, prin schimbarea stilului de viață;

• Să se mențină la greutatea dorită;

• Să obțină o calitate superioară a vieții, în care să se simtă bine cu propriul corp;

 Să creeze deprinderi sănătoase permanente;

• Să își păstreze motivația pentru a trăi liber de kilogramele în plus și de dependența de alimente;

• Să învețe să fie recunoscători propriului corp și să fie mândri de el

CUM VOM FACE ASTA:

Aflând care ne sunt adevăratele nevoi și cum le putem împlini într-un mod sănătos: În cea mai mare parte a timpului, funcționăm în virtutea unor deprinderi atât de vechi și de adânc înrădăcinate în ființa noastră, încât nici măcar nu ne mai dăm sema de ele. Chiar dacă astăzi nu ni se mai potrivesc, ne-au lăsat niște obiceiuri de viață care au devenit un balast (kilograme în plus).Le vom identifica împreună și vom învăța cum să le schimbăm prin modalități sănătoase de a face față provocărilor fiecărei zile.

Conștientinzând cum, cât, când și mai ales de ce acumulăm kilograme nedorite: Toate deciziile pe care le luăm și toate acțiunile noastre sunt bune pentru noi! Chiar și mâncatul în fugă sau neregulat, la sfârșitul zilei, ciugulitul între mese, pofta de dulce, gras, prea sărat sau prea picant, lipsa poftei de mâncare la orele recomandate au menirea de a ne ajuta la „ceva”, chiar dacă este vorba despre a ne „anestezia” emoțiile, de a ne „îndulci” viața, de a ne oferi un „adăpost” temporar, de a ne aduce împreună cu ceilalți, de a ne ține ocupați sau de a ne da impresia că avem grijă de noi.
Vom afla ce anume din stilul curent de viață ne sabotează și ce putem face.

Înțelegând de ce nu ne putem abține de la mâncare și cum să schimbăm asta: În acest punct, vom găsi comportamente noi, adecvate, pentru a obține ceea ce dorim în cel mai bun și sănătos mod cu putință.

Schimbând felul în care gândim despre noi: Îndată ce am identificat declanșatorii comportamentelor nesănătoase, vom învăța să îi dezactivăm și să creăm programe noi, potrivite nevoilor reale, actuale.

Restabilind armonia trup – minte – suflet și eliberând persoana perfectă care se ascunde sub kilogramele în plus: Suntem perfecți așa cum suntem. Este dreptul nostru, dobândit prin naștere, de a primi iubire, alinare și sprijin în primul rând de la noi, de la cei din jur, de la viață. Îndată ce devenim conștienți de nevoile noastre, de gândurile și emoțiile noastre, vom învăța să le acceptăm și să le gestionăm pentru a trăi în echilibru.

Slăbind în cel mai sănătos și durabil mod cu putință: Acest program este conceput în așa fel încât să respecte nevoile naturale ale fiecărei persoane. Te va ajuta să aderi la recomandările de alimentație și mișcare pe care le-ai primit de la medicul tău nutriționist. Astfel, îți vei putea inventa propria rețetă de viață sănătoasă, din care sunt excluse înfometările, „pastilele-minune”, pierderile de vitamine și minerale esențiale pentru sănătate și senzația că mișcarea înseamnă efort și chin. Scopul este să pierzi kilograme, câștigând plăcerea de a trăi.

Învățând cum se stabilesc obiectivele corecte: De cele mai multe ori, eșecul vine din stabilirea unor țeluri nerealiste sau improprii. Uneori obiectivele pe care ni le propunem nu ne reprezintă, sunt nerealiste sau nepotrivite cu alte țeluri personale. Împreună, vom analiza obiectivele noastre de viață astfel încât să știm foarte bine ce dorim, de ce și cum îl putem obține.

Dezvoltându-ne auto-motivarea și recăpătând sentimentul de control asupra propriului corp: Îndata ce ne vom stabili obiectivul, realist și bine structurat, vom afla care este modalitatea personală a fiecăruia de a-l atinge cu perseverență, rămânând motivat pe termen lung.

Învățând să trăim într-un mod care ne va aduce mai multe beneficii: Se spune că repetiția este mama învățăturii! Și că lucrurile simple functionează cel mai bine. Timpul, atenția și energia pe care ai să le direcționezi spre starea ta de bine și eforturile pe care le vei face pentru a urma acest program săptămână de săptămână, lună de lună, se vor transofrma într-o nouă obișnuință. Odată ce ai desoperit cât este de important și mai ales, cât este de simplu să ai grijă de tine mai întâi, ca să poți avea grijă de ceilalți, nu vei mai recădea în vechile obișnuințe.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA UN GRUP DE SPRIJIN PENTRU SLĂBIT:

Ceea ce vom învăța, ne va fi de folos în orice alt domeniu al vieții:

• Vom ști cum să ne stabilim propriile obiective de slăbit și să le armonizăm cu stilul propriu de viață;

• Vom descoperi modalități adaptate personalității, valorilor și principiilor personale pentru a ne schimba în bine atitudinea față de noi înșine, față de felul în care ne îngrijim și acționăm când ne urmărim obiectivele de viață pe termen lung;

• Ne vom cunoaște mai bine pe noi înșine: ce ne motivează și care sunt instrumentele utile pentru a rămâne motivați;

• Unde-s mulți, puterea crește! Vom afla că nu suntem singuri în această călătorie, că exista și alți oameni care au aceleași probleme, aceleași temeri, aceleași obstacole ca și noi și că ne putem sprijini unii pe alții. Vei găsi sprijin și ajutor la ceilalți membrii ai grupului, care îți vor împărtăși din propria lor experiență, care te vor înțelege, te vor accepta și respecta pentru eforturile tale, păstrând discreția, fără critică și fără judecată și cine știe, poate îți vei face prieteni noi!

• Vei descoperi tehnici anti-stress foarte valoroase;

DE CE ACEST PROGRAM

este de ajutor pentru a slăbi și a te menține la o greutate ideală:

• Pentru că respectă principiile unei vieți sănătoase: înveți strategii prin care să implementezi recomandările nutriționistului și ale antrenorului personal;

• Pentru că este o abordare trup-minte-suflet;

• Pentru că te ajută să elimini obiceiurile nesănătoase și să dobândești altele noi;

• Pentru că vei scoate la iveala persoana perfectă care se ascunde în dependența de mâncare și kilogramele în plus;

• Pentru că stabilește obiceiuri sănătoase de viață pe termen lung;

• Pentru că deși vei slăbi, nu te vei simți înfometat, epuizat de efort fizic peste puterile tale și nici nu vei ingera chimicale. Pe scurt, sănătatea nu îți va fi pusă în pericol!;

• Pentru că metodele folosite sunt atât de plăcute și de sănătoase, respectând ritmul fiecăruia și obiectivele sale individuale, încât vei dori să le păstrezi;

• Pentru că vei descoperi o atitudine plină de iubire, bucurie, energie și entuziasm față de propria ființă și întreaga viață.

TEHNICI și METODE

• Programare Neuro-Lingvistică (NLP, NLP Integrativ)

• Constelații sistemice

• Tehnica Eliberării Emoționale (EFT)

• Tehnici avansate de comunicare.
FACILITATOR

Tamara Pascu (detalii AICI)

DURATĂ ȘI PROGRAM DE DESFĂȘURARE

17 ianuarie și 4 aprilie 2017 după următorul calendar:

Ședința 1: Marți, 17 ianuarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Întâlnire introductivă în care ne vom cunoaște, vom clarifica modul de desfășurare a întâlnirilor și modalitățile de comunicare cele mai potrivite. Vom afla unde suntem fiecare în intenția noastră și unde dorim să ajungem și vom stabili împreună care sunt obiectivele grupului.

Ședința 2: Marți, 24 ianuarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Discutăm despre cele mai dificile obstacole cu care ne confruntăm în prezent și care sunt modalitățile potrivite fiecăruia dintre noi pentru a le depăși.

Ședința 3: Marți, 31 ianuarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Învățăm practicând tehnici de reducere a stresului și de conectare la nevoile noastre autentice.

Ședința 4: Marți, 7 februarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Descoperim valorile și credințele care ne definesc pe fiecare și vom face ajustări acolo unde vom considera necesar.

Ședința 5: Marți, 14 februarie 2017, 15 februarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Stabilim împreună obiective de viață sănătoasă, specifice fiecăruia dintre noi, în acord cu nevoile, dorințele, valorile și credințele noastre.

Ședința 6: Marți, 21 februarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Facem planuri concrete, corecte și realiste și construim strategii pentru atingerea obiectivelor pe termen lung.

Ședința 7: Marți, 29 februarie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Evaluăm rezultatele pe care le-am obținut în cele 6 săptămâni, identificăm ce funcționează și ce nu și facem ajustările necesare.

Ședința 8: Marți, 7 martie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Identificăm obstacolele întâmpinate și găsim ac de cojocul lor.

Ședința 9: Marți, 14 martie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Verificăm felul în care credințele, convingerile și principiile de viață sănătoasă au evoluat și felul în care comportamentele noastre s-au schimbat.

Ședința 10: Marți, 21 martie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Verificăm obiectivele actuale de viață sănătoasă, pe termen scurt, mediu și lung.

Ședința 11: Marți, 28 martie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Refacem planul și strategia pentru a atinge obiectivele stabilite în săptămâna anterioară.

Ședința 12: Marți, 4 aprilie 2017, de la ora 19.00- 21.00

Evaluarea celor învățate, a obiectivelor inițiale, față de obiectivele actuale. Concluzii și feed-back.

CÂT COSTĂ:

Costul total al celor 12 întâlniri este de 780 RON (nu se aplică TVA).

• Prețul poate fi achitat în 3 rate, de câte 260 ron/luna, în avans, înainte de începerea primului modul din fiecare lună.

• La plata întregului program în avans, se acordă REDUCERE de 100 RON.

• Poți plăti în numerar sau prin transfer bancar – detalii la înscriere

Cei care au mai participat la oricare dintre programele Exploratorilor beneficiază de 15% reducere

Înscrie-te la: acasa@exploratoriailumiidinnoi.ro, prin mesaj privat la FB: tami.pascu sau telefon 0745.154.913

Detalii gasesti la http://www.exploratoriailumiidinnoi.ro/programe

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *