ea si el conferinta
Evenimente, cursuri, conferinte

Recomandare: Ea si El. Varietati Spirituale cu Nicoleta Svarlefus si Ion Hristescu

PREMIERA!

Ea si El. Varietati Spirituale cu Nicoleta Svarlefus si Ion Hristescu

Sambata, 3 decembrie 2016, Bucuresti

Ne-am intalnit intr-o iarna si a fost o “joaca la prima vedere”. Un doctor cu ochi verzi si un inginer cu ochi albastri, un Leu si un Varsator carora le place sa se joace. De-a mintea, de-a inima, de-a frumosul si creativul dar mai ales de-a altceva-ul:

– Bai, Nico, tu ce faci aici?

– N-as sti sa-ti zic exact, dar fac altceva. Simt eu ca vine timpul pentru altceva-ul asta. Si tu?

– Si io la fel!

Asa ca am hotarat sa continuăm jocul si sa-l transformam intr-unul mai mare si mai frumos. Un joc de echipa. Si sa ne pregatim cu bucurie pentru sarbatorile astea  si schimbările ce stau sa vina, printr-o conferinta – spectacol despre una, despre alta, despre noi, despre ceea ce suntem si facem, despre ceea ce ne doare dar mai ales ceea ce ne bucura in aceasta zona magica pe care o numim, zgarcit, “spiritualitate”.

De la karma pan’la chakre, vom povesti despre miturile urbane care ne bantuie, despre desteptaciunea spirituala in exces, despre cum sa-ti deblochezi destinul cu cheia franceza, reteta fericirii, despre “cum sa devii bogat si implinit in trei zile (si doua palme dupa ceafa)”.

Hai sa ne trezim un pic, sa ne-ntalnim cu bucurie si sa povestim. Mai in joaca, mai in serios, dar cu mult zambet pe fata. I-am zis “Varietati Spirituale” si aducem cu noi toata experienta si magia de-am trait-o in lucrul cu oamenii, prin consultatii, cursuri, ateliere, tabere, evenimente.

Daca esti curios, inspirat si bucuros sa ne (re)vezi si asculti, daca a ajuns la tine o farama din entuziasmul nostru, te asteptam pe 3 decembrie 2016.

Cand?

3 decembrie 2016, orele 11:00-15:00h

Locatia: le va fi comunicata participantilor.

Investitia ta: 170 lei

Reducere: 150 lei, pentru inscrierea pana la 21 noiembrie inclusiv

Inscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro

Iti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168/0723 385 558 – Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop.

Abia (te) asteptam!

Citește mai mult.

Emisiunea “Trup si Suflet” cu Nico si Ion

 

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *