Recomandare: Dar de 2016 cu Nicoleta Svarlefus

Publicat: 7 decembrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual:

DAR de 2016

Cu Recunostinta, Acceptare, Constienta

21. 12. 2016, Bucuresti

Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde si imputernicitoare experiente, acest eveniment deja se afla la a 4-a editie.

Este despre acest an, despre 2016. Dar nu am gresi deloc daca am spune ca, de fapt, este despre 9 ani care se incheie, despre un ciclu, o etapa semnificativa din viata noastra.

2016, in perceptia multora dintre noi, a fost unul dintre cei mai insufletiti, plini si pasionali ani, prin schimbarile, agitatia si deseori lipsa de consistenta, dar si experientele inedite pe care le-a continut. Totusi, de mult nu am avut atata disponibilitate sa ne miscam inainte si sa finalizăm ceea ce poate de ani de zile amanam.

A fost un an de bilant, de clarificare, de confruntare cu propria constiinta. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realitatii, “pierderi”, aparente stagnari in realitatea fizică, uneori accelerari ametitoare sau pur si simplu trairi noi si de o intensitate fara precedent, toate au fost calatorii pretioase in interior.

Ne-am confruntat cu rezistentele noastre, ne-am incrancenat, am fost pusi fata in fata cu fricile si inhibitiile cele mai ascunse si puternice.

Dar… fie alegem sa primim anul 2016 ca pe un DAR si devenim astfel creatori de posibilitati si alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supara pe noi, pe anul 2016, pe lume, pe viata, si caram după noi toate aceste emotii, in 2017. Ca si cand am avea pantofii murdari pe talpa si lasam urme peste tot, la fel se intampla cand nu completam o relatie cu ceva sau cineva… ducem toate resentimentele, frustrarile, fricile, mai departe si repetam scenariul.

De aceea, ne propunem aceasta seara de constientizare si acordare la noile energii, la contextul de viata prezent, la ACUM, intr-un spatiu al recunostintei, iertarii, binecuvantarii a tot si toate cele traite. Un spatiu al intelepciunii. In inima noastra.

Ce-ar fi sa te impaci cu 2016, sa-l primești cu usurință exact asa cum a fost, sa-l asezi in loc binecuvantat si sa-l imbratisezi cu drag in momentul despartirii?

Ce-ar fi daca ai intelege provocarile pe care ti le-a adus, cu ochii inimii, stiind ca toate ti-au fost utile? Ce-ar fi daca ai vedea si la ce ti-au folosit?

Cum ar fi daca ai fi recunoscator pentru absolut tot ce ai primit in 2016 si ai crea un spatiu de posibilitati noi pentru anul care vine?

Dar daca ai accepta inclusiv faptul ca nu ai primit inca ce ti-ai dorit? Daca ai fi impacat pe deplin cu TOT ce a insemnat 2016? Ce crezi ca devine posibil pentru tine, acum si in urmatorul an?

DA, vreau sa vin la DAR de 2016!

Data: 21. 12. 2016

Ora: 17:30h- 22:30h

Locatie: Va fi anuntata participantilor

Investitie:

150 lei- la inscrierea pana la 10 decembrie inclusiv
170 lei- pentru inscrierea dupa 10 decembrie, in limita locurilor disponibile

Inscriere: Pentru inscriere asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168/ 0723 385 558 – Cristina Ciobanu – asistent si organizator workshop;

Numar de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere si achitarea integrala a taxei de participare.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne scrii.

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/1267839969946016/

Te asteptam cu drag si bucurie!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *