Recomandare: A aparut volumul 2 din ciclul “Etapa Constientizarii”

Publicat: 15 mai 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Descrierea Cărţii

Cartea Direcţia Etapa Conştientizării este a doua carte din ciclul Etapa Conştientizării care cuprinde cinci părţi: Încotro, Direcţia, Desprinderea, Acumul şi Obiectivul.

Acestea au rolul de a te ajuta să înţelegi evoluţia omenirii privită din punct de vedere macro şi să fii pregătit pentru tranzitie şi păşirea în următorul ciclul.

Cartea Direcţia a doua din ciclul Etapa Conştientizării, sugerează introspecţii pe care să le străbaţi în adâncul tău, ca persoană capabilă de a se ridica la nivele superioare de înţelegere.

Ia în considerare alternativa unică pe care omenirea o are în faţa. Simte şi descoperă singur, atât sensul vieţii tale cât şi iminenţa schimbării care va cuprinde Planeta.

Cartea poate fi comandata la:

http://piatadecarte.net/dezvoltare-personala/8242-directia-etapa-constientizarii-ed-tiparita-9786069435663.html

sau alte librarii online, librării aflate în Bucuresti şi în ţara, in format tipărit sau eBook

 

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *