Pune-ti o dorinta! Instrumentele creatiei constiente

Publicat: 28 aprilie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

pune-ti_o_dorintaNicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita la evenimentul-workshop: PUNE-TI O DORINTA! Instrumentele creatiei constiente
10 mai 2014, Bucuresti

La acest workshop, invatam sa ne plasam dincolo de obiceiuri, limitari, prejudecati, puncte de vedere imprumutate si temeri. Pasim in spatiul posibilitatilor nelimitate, invatam sa avem incredere in ghidarea interioara, sa ne deschidem catre ceea ce am numit pana acum miracole. Lucram cu Legea Atractiei, comenzi cosmice si puterea intentiei.
Facem distinctia intre intentie/dorinta si atasament. Intelegem procesul creatiei, de la intentie la materializare. Aflam de ce unele dorinte se indeplinesc, iar altele nu sau nu cand asteptam noi. Primim claritate in privinta dorintelor inimii versus dorintele mintii. Eliberam mintea de bariere, dizolvam incrancenarea si cream un spatiu de libertate si putere. Invatam sa ne dam la o parte din calea noastra, sa lasam energia sa ne slujeasca, lasand libere dorintele, odata ce le-am identificat si declarat.
Nu exista nimic care sa vina prea devreme si nimic care sa vina prea tarziu.
Putem schimba/crea realitatea si lumea noastra, ne putem extinde constiinta si putem creste cu adevarat, cand suntem gata sa distilam provocarile si experientele trecute in intelepciune si imbratisam binecuvantarile aduse de fiecare moment prezent, ne plasam in fluxul vietii, facem alegeri in acord cu cine suntem, avem incredere in tot ce este.
Teme abordate: creatie de posibilitati, miracole, legea atractiei universale, puterea intentiei, comenzi cosmice.
Este un curs interactiv, cu exercitii, meditatii, surprize si… joc. Vei capata o perceptie noua asupra abundentei, puterii intentiei, miracolelor si legilor universale (ex. legea atractiei). Inveti sa te armonizezi cu ritmurile cosmice, sa te servesti de potentialul nelimitat al Universului, sa accesezi resursele interioare, sa-ti dezvolti creativitatea, sa te lasi inspirat, sa ceri si sa primesti ghidare si sa polarizezi energia cu ajutorul intentiei. Te joci dand comenzi cosmice si creezi o harta a dorintelor.
Cei care si-au pus dorinte la workshop-ul de anul trecut ne-au impartasit ca majoritatea dintre ele, si in unele cazuri toate, s-au implinit. 🙂
Data: 10 mai 2014
Locatie: va fi anuntata participantilor
Program:
Sambata 10 mai: 10:00- 20:00h (cu pauze de cafea si o pauza mare de 1 ora si 30 min la pranz). Ora de incheiere poate fi modificata, in functie de dinamica grupului si desfasurarea evenimentului.
Inscriere :
• Investitie:
1. Inscriere pana la 3.05.2014: 190 lei
2. Inscriere dupa 3.05.2014: 220 lei
• Numar de locuri limitat! Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare.
• Reducerea este valabila pentru achitarea integrala pana la data mentionata.
Pentru inscriere: Cristina Ciobanu -asistent, organizator si responsabil inscrieri (tel 0758 088 168, email: workshop@astrocafe.ro)
Va asteptam cu drag!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *