Traume
Evenimente, cursuri, conferinte

Vindecarea traumelor sufletului: program de vindecare a traumelor prin supra-scriere la nivel de campuri

Tabara 8 zile de vindecare a traumelor sufletului, 02-09 iulie 2017 Pensiunea Cattaleya Resort

Daca ai trecut printr-un divort sau o despartire dureroasa
Daca ai pierdut o persoana foarte apropiata (parinte, copil, partener)
Daca ai suferit un abuz fizic, sexual sau abuzuri emotionale
Daca ai trecut printr-un accident sau o boala grava
Daca ai des stari de anxietate, apatie, tristete, sau atacuri de panica
Daca ai avut orice traire care simti ca a lasat in sufletul tau urme adanci – atunci acest program este pentru TINE !

In timpul unei intrupari, sufletul inregistreaza toate trairile pe care le ai, cu emotii atat pozitive cat si negative. Pe perioada vietii, traiesti evenimente pe care le inscrii perceptual ca fiind pozitive si negative – pe masura trairilor la nivel emotional. Traumele se petrec in momentul in care o persoana trece brusc de la o perceptie pozitiva a realitatii la una negativa. Trecerea brusca de la o emotie pozitiva la una negativa creaza o rana emotionala. In situatia in care persoana este supusa de mai multe ori unor situatii in care traieste evenimente perceptual negative, asa zisele rani emotionale devin traume. Cu cat emotia inscrisa este mai puternica, cu atat trauma este mai profunda. Cu cat trauma este mai profunda, cu atat lasa o amprenta de manifestare mai adanca asupra personalitatii omului, conditionandu-i toata existenta (afectand relatia de cuplu, relatia cu copiii, sanatatea…)

In momentul in care persoana traumatizata emotional intalneste situatii similare momentelor in care a inscris trauma, va activa memorii numeroase venite pe linie genealogica si va declansa programe de respingere in raport cu mediul care declanseaza trairea emotionala negativa. Odata declansata emotia, omul va iesi din constient si va intra intr-o manifestare inconstienta a programelor de respingere, de separare, de izolare, de protectie si de siguranta pe care si le-a creat pentru a nu mai trai durerea si suferinta.

Tipuri de traume pe care le inscriem in campul nostru (sau pe care deja le avem in campul nostru):

  • Traume sufletesti mostenite pe linia genealogica din partea mamei
  • Traume sufletesti mostenite pe linia genealogica din partea tatalui
  • Traume sufletesti traite in perioada intrauterina, create prin orice gand, vorba, fapta sau radianta din inima manifestate de catre mama, tata sau orice prezenta
  • Traume sufletesti create de persoana pe toata perioada de intrupare
  • Traume sufletesti descarcate de la nivelul corpului duh inainte de intrupare, acelea numite datorii sufletesti – provenite din situatii traumatice traite de aceasta prezenta in raport cu altii sau situatii traumatice traite de catre altii in raport cu aceasta prezenta.

 Eliberarea de programele traumatice:

Omul este inconjurat de o sfera iar in interiorul acesteia se afla mii sau milioane de programe care ruleaza continuu, programe care au fost create de persoana de la momentul zero al conceptiei si pana in prezent. Tot aici se afla si totalitatea programelor inscrise in campul de constiinta venite de pe linia genealogica. La toate acestea se adaugă totalitatea programelor care sunt induse prin diverse metode în câmpul lui de conștiință.

Diferența dintre un om care are totul și unul care nu are nimic constă în programele care sunt înscrise în câmpul de conștiință și care nu pot fi șterse decât în momentul în care omul ajunge la un nivel mai înalt decât cel la care a fost înscris programul, în așa fel încât noua energie să supra-scrie vechiul program. Prin natura lor, programele sunt formate din componentă informațională și componentă energetică. In cazul vindecarii traumelor, in special a celor care patrund profund in subconstient, sunt necesare interventiile la nivel energetic pentru a ajunge la problema radacina. Pe toata perioada taberei, se va lucra intens atat la nivel informational cat si la nivel energetic prin tehnici de echilibrare mentala si emotionala, tehnici de coching, vindecare pe linia timpului, procese de lucru unu-la-unu si lucru in grup, exercitii specifice de constientizare, transe, meditatii ghidate… Participantii vor avea parte de sustinerea energetica aTrainerului, de ghidare terapeutica si emotionala.

Vindecarea trupului, vindecarea sufletului

Accesarea traumelor ingropate adanc in subconstient isi au sediul in corpul fizic. Corpul nostru pastreaza memoria tuturor evenimentelor si experientelor din viata noastra. Unii oameni fug din corp atunci cand experientele traumatice sunt prea puternice. De aici intervine si imposibilitatea de a te mai conecta la corpul fizic, de a fi prezent in propria viata si de a creea raporturi autentice in relatiile cu ceilalti. Accesarea traumelor pe perioada taberei va fi facuta pe toate canalele, pentru a scoate din subconstient chiar si acele traume care vin pe linie de familie si care nu isi au originea in viata noastra prezenta. Din acest motiv, pe durata celor 8 zile se va lucra zilnic cu corpul fizic, stimuland corpul sa aduca la suprafata programele pentru a putea fi constientizate si vindecate. Toti participantii vor primi produse de detoxifiere masiva care vor fi completate cu sesiunile de seara, la sauna. Vor fi folosite uleiurile esentiale pure care au capacitatea de a elibera emotiile blocate si de a regla echilibrul si armonia la nivel celular.

Hrana, pe toata durata taberei, va fi ovo-lacto vegetariana sau de post. Pe toata perioada taberei este recomandata evitarea alimentelor care produc aciditate in organism si care scad vibratia organismului. Se urmareste o crestere vibrationala pe toate palierele pornind de la corpul fizic pana la corpurile fine, subtile. Fiecare seara se va incheia cu o meditatie de curatare a campurilor si de conectare la spatiile inalte, pentru ca pe toata perioada noptii eliberarile emotionale sa fie facute in mod ecologic.

Sesiunile de lucru sunt alternate in mod echilibrat cu sesiuni de relaxare, de contemplare, de meditatie, vizionare de filme tematice, discutii de grup, SPA, masaj, plimbari sau alte activitati recreative. Aceasta tabara este conceputa ca o vacanta de 4**** in care ai posibilitatea de a lucra asupra acelor evenimente din viata ta care iti umbresc in orice fel bucuria de a trai. Timp de 8 zile, iti poti vindeca si elibera sufletul de orice incarcatura emotionala pe care ai acumulat-o pe perioada vietii, bucurandu-te in acelasi timp de experienta unui concediu de neuitat in care vei lega prietenii cu oameni din toate colturile tarii.

Locatia a fost selectata dupa criterii riguroase pentru a asigura confortul fizic si emotional al participantilor. Camerele sunt decorate cu mult bun gust si eleganta, restaurantul este foarte elegant iar sala de training are vedere spre padure, pentru a ne odihni privirile si a ne bucura sufletul. Din dormitoare si de pe terasa unde se serveste masa se aude ciripitul pasarelelor, iar gradina de vara este suficient de mare incat sa permita spatii de lucru in natura. Totul este conceput pentru a oferi participantilor o experienta deosebita, confort si siguranta de a-si usura sufletul de poverile pe care le-au purtat.

Acest program este sustinut de Terapeutul Alexandru Antonie.

Alexandru este Terapeut dar si Coach si Trainer. In ultimii ani, Alexandru a susținut in principalele orase din tara conferinte, seminarii si cursuri pentru a explica dinamicile subtile ce guverneaza realitatea si motivele principale care stau la baza experientelor de viata. Sute de participanti si miii de oameni au urmarit conferintele lui, iar alte sute au experimentat metodele lui de terapie si au marturisit ca niciodata nu au trait asa ceva.

Metodele de lucru ale lui Alexandru imbina tehnici de coaching, tehnici de echilibrare mentala si emotionala, vindecare pe linia timpului (curatarea campurilor de programarile venite pe linie de familie, curatarea proiectiilor din viitor facute de parinti sau generatiile din spate), vindecarea corpului suflet, echilibrarea functiei masculin-feminin pe linie de familie (aceasta functie creeaza multe dereglari la nivel de camp care au ca efect respingerea in plan subtil a masculinului sau a femininului – adica, imposibilitatea de a stabiliza o relatie cu un partener)… si multe ale metode de lucru pe care le-a dezvoltat ca urmare a miilor de ore de lucru unu-la-unu cu clientii sai.

Pentru informatii si inscrieri click aici : https://evolutioncoaching.lpages.co/tabara-vindecarea-traumelor-sufletului-damaideparte/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *