program de coaching si terapie
Evenimente, cursuri, conferinte

Program de formare în coaching și terapie în București, Iași, Cluj, Constanța, Timișoara

Evolution Coaching System este un program de formare în coaching și terapie dezvoltat de Terapeutul Alexandru Antonie. La finalul formării participanții pot profesa ca și Specialiști în Coaching . Formarea durează 10 luni și se desfășoară câte un Modul la fiecare 2 luni însumând în total un număr de 130 de ore de Training (teorie și practică) la care se adaugă Sesiunile Săptămânale de Antrenament în Coaching (peste 240 de ore de practica in coaching).

Acest program se adreseaza:

  • specialistilor in domenii alternative (medicina alternativa si complementara, NMG)
  • terapeutilor de orice fel (Cranio-sacral, Bowen Bowtech, masaj terapeutic, de relaxare, reflexo-terapie…)
  • psihologi, psiho-terapeuti, consilieri
  • coach-i, consultanti, traineri
  • consilieri de dezvoltare personala, profesionala, spirituala
  • cadre-didactice: profesori, educatori, formatori
  • persoane interesate de evolutia personala si spirituala

Formarea în Coaching cu „Evolution Coaching System” cuprinde, pe lângă programa standard stabilită de ANC, tematici precum: conectarea cu campul clientului, mentinerea unui spatiu energetic curat, modalitati de protectie in fata agresiunilor energetice, sustinerea clientului in rezolvarea problemelor la nivel de suflet, protejarea de furtul energetic, curatarea campurilor dupa sesiunile cu clienti „incarcati”, ghidarea clientilor in spatii extinse de perceptie si alte tematici similare.

„Evolution Coahing System” este singura formare de coaching din Romania care preda tematici si tehnici de lucru la nivel energetic pentru sustinerea clientului in depasirea problemelor cauzate de programarile la nivel de campuri. Acestea creeaza dezechilibrele la nivel emotional, fizic, mental, profesional, in relatii etc.

Participanții vor afla fundamentele coaching-ului din perspectiva interacționării nu numai la nivel fizic cu Clientul, cât mai ales interacționarea la nivel energetic. Pe durata celor 10 luni, participanții vor învăța și vor dobândi pe lângă abilitățile în coaching, cunostinte în: Tehnici Terapeutice, Tehnici de Vindecare Emoționala și Mentală, Tehnici de Protecție Energetică, Tehnici Avansate de Vindecare la Nivel de Câmpuri Subtile, Tehnici Avansate de Conștiință Umană, Tehnici de Vindecare a Traumelor, NLP Coaching , Transe Terapeutice.  

Ce se întâmplă în timpul procesului de coaching?

În timpul proceselor de coaching sau în orice fel de terapie unu-la-unu (psihologică, mentală-emoțională: NLP&altele care folosesc tehnici de lucru cu mintea și emoțiile sau cele care presupun contact cu corpul fizic) majoritatea clienților se conectează la momente traumatice cu mari încărcături emoționale și energetice pe care le vor descărca în câmpul pe care îl ocupați și îl creați împreună. În momentul în care un client apelează la serviciile de facilitare ale unui coach, cei doi se deschid unul față de celălalt la nivel mental, emoțional și la nivel de câmpuri. Câmpul clientului și al coach/terapeutului se întâlnesc și formează un câmp comun.

Rolul vostru de Coach, Terapeut sau Facilitor de proces pentru clientul aflat într-o dificultate este ca prin prezența voastră, prin capacitatea voastră energetică să compensați în timp real tot ceea ce se descarcă în spațiul de lucru.

Deși rolul coach-ului este unul de asistare în plan fizic și aparent unul pasiv, în plan subtil coach-ul are un rol foarte activ, fiind nevoit să curețe în mod sistematic componentele energetice și fluidice asociate traumei eliberate. Este singura cale prin care clientul se poate debarasa cu adevărat de încărcătura energetică asociată experienței fizice/emoționale fără ca voi, ca și coachi, să preluați această încărcătură în câmpurile voastre. Imaginați-vă ce se întâmplă în timp, în câmpurile voastre, cu toate încărcăturile eliberate de toți clienții voștri.

Detalii și înscrieri: https://evolutioncoaching.lpages.co/evolution-coaching-system-damaideparte/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *