Evenimente, cursuri, conferinte

Neurographica™ – Curs de utilizator de bază


Introducere în metoda Neurographica™
Data: 7 martie 2020, 10 – 19
Locație: Qreator, Aviatorilor 8A, Piața Victoriei
Early bird până pe 31 ianuarie!
Mai multe informații și înregistrare: http://bit.ly/neurografica
Sau ne puteți trimite un e-mail la office@professional-coach-training.com
Locurile sunt limitate! DOAR 20 de participanți!
 
Neurographica™ este arta schimbării pozitive bazată pe neuro-cercetare, bionică, terapie Gestalt, NLP, coaching analitic, etc. Prin această metodă de artă unică, conexiunile neuronale latente se activează și energia începe să curgă prin ele schimbând modul în care gândim și acționăm. Permite procesarea emoțiilor negative, furia, frica și nesiguranța transformându-le în dragoste de sine, în valoare de sine, îmbunătățirea relațiilor, stabilirea intențiilor și multe altele. De asemenea, ne permite să ne modelăm viitorul, viziunea și obiectivele.

Pe măsură ce urmăm un set de pași simpli, abilitățile motrice fine ale mâinii, asociate cu rețeaua neuronală din creier, sunt activate. Acest lucru va ajuta să vă redirecționați creierul prin neuroplasticitate, capacitatea creierului de a se reorganiza, atât fizic, cât și funcțional datorită comportamentului, gândirii și emoțiilor. Figurile și liniile geometrice simple ne permit să exprimăm orice conflict sau problemă și să manifestăm o dorință – orice este ascuns adânc în interior – fără bagajul intelectual de cuvinte și limbaj. Tot ce ai nevoie de un marker, pix, hârtie pentru creioane și curiozitatea de a învăța.

Nu sunt necesare abilități de artă sau desen, nu este nevoie să vă verbalizați obiectivele și temele, nu este nevoie să vă împărtășiți emoțiile.

Cuvântul „Neurographica” cuprinde două cuvinte: neuron = „o celulă care poartă mesaje între creier și alte părți ale corpului și care este unitatea de bază a sistemului nervos”; și „grafică” = „utilizarea artistică a imaginilor, formelor și cuvintelor”.

Neurographica™ este un instrument perfect pentru oricine este interesat de creșterea personală și / sau profesională. Pe baza descoperirilor din neuroștiință, această tehnică specială de desen ajută la conectarea conștiinței noastre cu subconștientul, activând conexiunile dintre celulele creierului nostru – neuronii – oferind astfel cheia sursei infinite de energie disponibile prin creierul nostru. 

În 7 martie, la București, această metodă va fi prezentată pentru prima data. Trainerul, Veronika Leonova, este instructor certificat Neurographica™, Business-trainer, facilitator,
autor al mai multor articole din revista „Psihologii”, fondator al agenției de schimbare personală „Prolifechange” în Moscova. Veronica are peste 14 ani de experiență de succes în business Analytics, dezvoltare regională, managementul proceselor de afaceri, conducerea departamentelor de planificare și managementul echipelor de proiect.

Workshopul se va derula in limba engleză. Dacă este necesar, traducerea va fi asigurată.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *