Misterioasa viata a inimii: Pasiunea, Iubirea și Dorul

Publicat: 5 mai 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Un weekend de constelatii cu Bill Mannle
București 10 – 11 Iunie 2017

Care este dorința ta cea mai profundă?
Poți găsi cu ușurință pasiune, dragoste și succes sau ești paralizat de frică?
Frica îți aparține sau duci/cari ceva din istoria familiei tale?
Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai deschide inima și ai înfrunta frica?
Cum ar fi viața ta diferită dacă ai trăi din inimă, dând și primind dragoste?
Prin ritualuri, exerciții și constelații vom explora:
·         Deschiderea inimilor noastre și confruntarea cu temerile noastre
·         Dăruirea și primirea dragostei
·         Renunțarea la vinovăție, și a-ți da voie să primești multa bucurie
·         Singurătatea versus solitudine
·         Creșterea bucuriei, a umorului, a acceptării și a creativității în muncă și viața noastră
·         Cum să deblocăm curgerea fluxurilor energetice primare prin noi și să facem conexiuni mai profunde cu cei pe care-i iubim, cu trecutul și prezentul.
Un fel de “hartă de viață”, Constelațiile Familiale reprezintă o abordare fenomenologică unică, care explorează dinamici ascunse, care uneori ne pot împiedica să trăim vieți autentice. Are potențialul de a ne atinge la un nivel energetic profund, vindecând adesea răni vechi și conducând la o transformare în viețile noastre și în viața celor din jurul nostru. Această muncă adâncește respectul pentru misterul vieții și pentru forțele care o modelează. Petreceți un weekend de deschidere a inimii pentru descoperirea și vindecarea personală. Intrați în legătură cu energia primară care curge prin noi toți și faceți conexiuni mai profunde cu aceia pe care-i iubim, cu trecutul și prezentul.
Bill Mannle, este un terapeut Gestalt și Terapeut in probleme de căsătorie și familie, în practica privată din Connecticut, SUA. Este membru adjunct al facultății de la Universitatea South State Connecticut din cadrul Programului de Căsătorie și Familie, unde lucrează ca supervizor clinic și predă un curs despre Familia de Origine.
La mijlocul anilor 90, s-a concentrat pe atașament și traumă în copilăria timpurie și a fost instruit la Centrul Hincks-Dellcrest, Toronto Canada, pentru sănătatea mintală a copiilor. Continuând lucrul, în 1997 a urmat o instruire intensă la Centrul de stres post-traumatic din New Haven CT.

 Ca facilitator și trainer de constelații familiale, Bill a condus seminarii în Connecticut, New York, California, Germania, Danemarca, Australia, Mexic, Spania, Belgia și Canada. A condus ateliere în școli atât pentru adolescenți, cât și pentru profesori și utilizează în prezent Constelațiile ca metodă de supervizare. Interesat de continua expansiune a constelațiilor, el explorează natura spirituală cât si capacitatea de a deschide inima a acestora și influența pe care o au de-a lungul procesului.
Înscrieri  la dragosriti@yahoo.com, detalii la tel.: 0722.376.207

Atelierul se va desfășura la Hotel Siqua, in București, Calea Plevnei 59 A. Click pentru harta.
Orar: 10:00 – 18:00 cu pauze de confort si de pauza de masa
Pret:    Înscrieri pana la data de 30 Mai 2017 – 180 Euro
Înscrieri începând cu data de 1 Iunie 2017 – 230 Euro
  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *