Masculin si Feminin, in uniune sacra: webinar Damaideparte.ro

Publicat: 10 iulie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 27 iulie, la ora 20, va invit la intalnirea cu Eternul Masculin si Eternul Feminin, de secole iubindu-se, tanjind unul dupa celalalt si cautand sa fie in uniune sacra. In acelasi timp, de secole abuzandu-se, ranindu-se si fugind unul de celalalt.

Secole la rand am agresat femininul la nivel colectiv si am ridicat in slavi masculinul, identificandu-l cu agresivitatea, competitia – ceea ce nu reprezinta Masculinul Divin, in esenta sa reala. Acum incepem sa tanjim dupa feminin, dupa curgere, permisiune, abandon si cadem in alta extrema, vrand sa incorporam principiul feminin prin respingerea totala a masculinului.

Este momentul sa aducem impreuna aceste energii in interior, in uniune sacra, indiferent de sexul pe care il are corpul nostru fizic. Pentru vindecarea lor in interior, prin scoaterea la lumina si vindecarea motivelor de separare dintre Masculin si Feminin. Si pentru functionarea celor doua, unul in serviciul celuilalt.

Pentru ca cele doua principii sa creeze spatiu sacru in interiorul nostru. Spatiu pentru creatie, pentru iubire, pentru viata.

Pentru ca in luptele seculare care s-au dus intre aceste doua principii, am uitat un lucru simplu si esential: creatia si viata se manifesta doar prin uniunea dintre masculin si feminin.

Asa ca va invit sa armonizam aceste principii in interiorul si in afara noastra, intr-un webinar de vindecare multidimensionala, pentru suflete avansate, pentru cei aflati in conexiuni de suflet, pentru suflete gemene si pentru orice suflet interesat de echilibrarea interioara, in uniune sacra, a masculinului si a femininului.

 

Ce vom lucra in webinarul Masculin si Feminin, in uniune sacra:

 • identificarea si vindecarea a tiparelor colective legate de separarea dintre masculin si feminin, la noi in tara si la nivel de energii colective
 • lucru asupra programelor transgenerationale legate de lupta intre masculin si feminin
 • vindecarea Femininului interior ranit
 • vindecarea Masculinului interior ranit
 • downloadarea amprentei originare a functionarii sanatoase a celor doua principii
 • echilibrarea raportului de energie yin si yang prin exercitii de constientizare si vindecare si vizualizari

Ce inseamna webinar?

Este un spatiu virtual interactiv in care ne intalnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio si video, eu voi vorbi despre tema si vom face impreuna exercitii de vizualizare, constientizare si vindecare. Participantii vor avea ocazia sa impartaseasca trairi si  sa adreseze intrebari in scris, in timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de tema, despre exercitiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va sustine desfasurarea acestui webinar.

Pret: 100 lei

Data: 27 iulie, ora 20

Inscrierea:

Dupa efectuarea platii in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinas), trimiteti un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veti primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail contine link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricand si de oricate ori doriti. Puteti beneficia de continutul webinarului, chiar daca nu sunteti disponibili in direct, la data si ora stabilite.

Va astept cu bucurie!
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *