poza articol hooponopono
Evenimente, cursuri, conferinte

Ho’oponopono: Cum sa ajungi la radacina oricarei probleme si sa o rezolvi

Ho’oponopono: Cum sa ajungi la radacina oricarei probleme si sa o rezolvi

Poate ca stii deja ca tot ceea ce ni se intampla in viata este doar o reflectare a unor ganduri din mintea noastra. Cu alte cuvinte, ne cream singuri viata pe care o traim, chiar si atunci cand nu suntem constienti de asta.

Si atunci de ce continuam sa avem probleme, poti sa te intrebi ? Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa aiba probleme, si toti vrem sa fim fericiti.

Raspunsul este ascuns in subconstientul tau.

Acolo sunt stocate toate gandurile (programele) negative care iti produc probleme in viata – fie ca sunt ele de sanatate, financiare sau in relatii.

Iar pentru a scapa de probleme nu e suficient sa vrei constient asta. Trebuie sa ai o metoda de acces la subconstient si de stergere a programelor negative.

Daca vrei sa afli cum poti sa rezolvi radacina tuturor problemelor si sa experimentezi PACEA dincolo de orice intelegere, te invit sa inveti procesul I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono®.

I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® (SITH®) este o metoda Hawaiiana actualizata de solutionare a problemelor, prin eliberarea amintirilor (programelor subconstiente) care apar ca probleme in viata noastra de zi cu zi. SITH® a fost creata de catre Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecatoare) Hawaiiana. Ea a fost recunoscuta de către Statul Hawaii ca o Comoara Vie în 1983.

Procesul actualizat IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® ofera “o abordare pas cu pas pentru a atinge Pace, Echilibru si un nou sens al vietii prin intelegerea I-Dentitatii Sinelui persoanei.”

Cand suntem dispusi sa ne asumam 100% responsabilitatea si sa ne detasam, ceea ce este corect si perfect pentru noi ni se dezvaluie.

Daca vrei sa inveti metoda I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® si sa iti transformi viata, gasesti toate detaliile despre seminarul de la Bucuresti din 28- 29 mai 2016 si te poti inscrie aici: http://goo.gl/PJL5C7

Iti doresc tie, familiei tale, rudelor si stramosilor tai, PACE dincolo de orice intelegere!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *