Ho’oponopono: Cum sa ajungi la radacina oricarei probleme si sa o rezolvi

Publicat: 18 aprilie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Ho’oponopono: Cum sa ajungi la radacina oricarei probleme si sa o rezolvi

Poate ca stii deja ca tot ceea ce ni se intampla in viata este doar o reflectare a unor ganduri din mintea noastra. Cu alte cuvinte, ne cream singuri viata pe care o traim, chiar si atunci cand nu suntem constienti de asta.

Si atunci de ce continuam sa avem probleme, poti sa te intrebi ? Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa aiba probleme, si toti vrem sa fim fericiti.

Raspunsul este ascuns in subconstientul tau.

Acolo sunt stocate toate gandurile (programele) negative care iti produc probleme in viata – fie ca sunt ele de sanatate, financiare sau in relatii.

Iar pentru a scapa de probleme nu e suficient sa vrei constient asta. Trebuie sa ai o metoda de acces la subconstient si de stergere a programelor negative.

Daca vrei sa afli cum poti sa rezolvi radacina tuturor problemelor si sa experimentezi PACEA dincolo de orice intelegere, te invit sa inveti procesul I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono®.

I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® (SITH®) este o metoda Hawaiiana actualizata de solutionare a problemelor, prin eliberarea amintirilor (programelor subconstiente) care apar ca probleme in viata noastra de zi cu zi. SITH® a fost creata de catre Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecatoare) Hawaiiana. Ea a fost recunoscuta de către Statul Hawaii ca o Comoara Vie în 1983.

Procesul actualizat IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® ofera “o abordare pas cu pas pentru a atinge Pace, Echilibru si un nou sens al vietii prin intelegerea I-Dentitatii Sinelui persoanei.”

Cand suntem dispusi sa ne asumam 100% responsabilitatea si sa ne detasam, ceea ce este corect si perfect pentru noi ni se dezvaluie.

Daca vrei sa inveti metoda I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® si sa iti transformi viata, gasesti toate detaliile despre seminarul de la Bucuresti din 28- 29 mai 2016 si te poti inscrie aici: http://goo.gl/PJL5C7

Iti doresc tie, familiei tale, rudelor si stramosilor tai, PACE dincolo de orice intelegere!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *