Granite si iubire in relatii – workshop Damaideparte.ro

Publicat: 30 noiembrie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Bucuresti, 10-11 decembrie

Lucrul cu granitele noastre este una din cele mai importante lectii pe care le putem invata in drumul nostru spiritual.

Dincolo de faptul ca ne ajuta sa cream un simt sanatos al Sinelui, granitele sunt cele care permit conexiuni reale, autentice. Fara granite sanatoase nu putem iubi cu adevarat, nici pe noi insine si nici pe ceilalti.

Acest sentiment al separarii de ceilalti prin granite este extrem de important in evolutia spirituala spre o constiinta unificata. Pentru a putea ajunge in mod sanatos la paradigma “toti suntem unul”, e nevoie sa plecam de la a vedea cine suntem cu adevarat, fiecare din noi, la nivel individual.

Foarte adesea insa, pentru ca nu am fost educati in acest sens, nu stim cum este sa avem si sa ne exprimam granitele. Astfel, adunam resentimente si devenim pasiv-agresivi. Apoi, punem granite cand nu trebuie si nu punem granite atunci cand este vital sa o facem. Nu respectam granitele celorlalti. Nu stim sa facem diferenta intre furia sanatoasa si furia care distruge relatii. Nu facem diferenta intre iubirea neconditionata si a accepta orice intr-o relatie, in numele iubirii. Nu stim sa avem un sentiment sanatos al Sinelui, prin care sa exprimam cine suntem cu adevarat, pentru a merge inspre ceilalti dintr-un loc autentic.

De aceea, va invit la acest workshop experiential in lucrul cu granitele. Ce vom face:

 • vom explora cum sa simtim granitele in corp
 • vom invata care este procesul sanatos de formare a granitelor incepand din copilarie
 • vom lucra asupra motivelor care ne impiedica sa punem granite in relatiile noastre, majoritatea provenind din copilarie (rusine, vinovatie, teama de respingere, teama de a nu apartine)
 • vom lucra la modul cum putem manifesta in exterior granite relationale sanatoase in relatia cu familia, prietenii, cu partenerul de viata si in relatia cu noi insine
 • vom invata cum sa ne exprimam asertiv si in acelasi timp cu iubire atunci cand punem granite
 • vom simti cum este sa avem mai multa iubire in viata noastra prin practicarea granitelor sanatoase

In egala masura, o sa raspundem la intrebari precum:

 • Pot sa pun granite si sa fiu in continuare o persoana iubitoare?
 • O sa pierd iubirea celor din jur daca incep sa pun granite?
 • Exista granite legitime?
 • Cum procedez atunci cand cineva este ranit de granitele pe care le pun?
 • Cum raspund cuiva care imi vrea timpul, dragostea, energia sau banii?
 • De ce ma simt vinovat si mi-e frica atunci cand consider ca e cazul sa stabilesc granite?
 • Este egoist sa pui granite?
 • Ce legatura au granitele cu iubirea?
 • Care e diferenta intre iubire neconditionata si acceptare neconditionata?

Astfel, putem vedea in ce masura granitele definesc ce suntem si ce nu suntem, ne arata unde incepem noi si unde incepe cealalta persoana si ne conduc spre un sentiment de proprietate asupra propriei persoane. Pentru a putea astfel sa incepem sa ne luam in stapanire pe noi insine si vietile noastre.

Pentru ca de aici sa putem ajunge apoi la manifestarea iubirii autentice, cu respect fata de cine suntem noi si fata de cine este celalalt.

Data: 10-11 decembrie2016
Program:  10-18
Locatia: Bucuresti, (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 400 RON

Inscrieri si detalii: mihaela@aimee.ro, 0721.465.852

Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Workshop-ul  este sustinut de Mihaela Marinas. Mai multe despre mine aici.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *