granite si iubire in relatii workshop
Evenimente, cursuri, conferinte

Webinar Damaideparte.ro: Granite si iubire neconditionata in relatii

Nu pot sublinia suficient importanta granitelor sanatoase in viata noastra. Dincolo de faptul ca ne ajuta sa cream un simt sanatos al Sinelui, granitele sunt cele care permit conexiuni reale, autentice. Fara granite sanatoase nu putem iubi cu adevarat, nici pe noi insine nici pe ceilalti.

Este esential astfel pentru cei care se afla in conexiuni de suflet – a caror esenta este iubire neconditionata nelimitata – sa stapaneasca folosirea granitelor in interesul cel mai inalt al celor aflati in conexiune.

In egala masura, lucrul asupra granitelor este una din cele mai importante lectii pe care le putem invata in drumul nostru spiritual. Acest sentiment al separarii prin granite este extrem de important in evolutia spirituala spre o constiinta unificata.

Pentru a putea ajunge sanatos la paradigma “toti suntem unul”, e nevoie sa plecam de la a vedea cine suntem cu adevarat, fiecare din noi la nivel individual.

De aceea va invit la acest webinar de transformare si vindecare in lucrul cu granitele.

Ce vom lucra:

  • vom explora prin vizualizari si constientizare cum sa simtim granitele in corp
  • vom invata care este procesul sanatos de formare a granitelor incepand din copilarie
  • vom lucra la nivel energetic asupra motivelor care ne impiedica sa punem granite in relatiile noastre, majoritatea provenind din copilarie (rusine, vinovatie, teama de respingere, teama de a nu apartine)
  • vom vorbi despre modul cum putem manifesta in exterior granite relationale sanatoase, despre cum sa ne exprimam asertiv si in acelasi timp cu iubire atunci cand punem granite
  • vom explora legatura dintre granite si iubirea neconditionata si cum putem “dansa” cu cele doua energii
  • vom simti cum este sa avem mai multa iubire in viata noastra prin practicarea granitelor sanatoase

Astfel, putem vedea in ce masura granitele definesc ce suntem si ce nu suntem, ne arata unde incepem noi si unde incepe cealalta persoana si ne conduc spre un sentiment de proprietate asupra propriei persoane.

Pentru ca de aici sa putem ajunge apoi la manifestarea iubirii autentice, cu respect fata de cine suntem noi si fata cine este celalalt.

Ce inseamna webinar?

Este un spatiu virtual  interactiv in care ne intalnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio si video, eu voi vorbi despre tema si vom face impreuna exercitii de vizualizare, constientizare si vindecare. Participantii vor avea ocazia sa impartaseasca trairi si  sa adreseze intrebari in scris, in timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de tema, despre exercitiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va sustine desfasurarea acestui webinar.

Pret: 100 lei

Data: joi, 28 septembrie, ora 20

Inscrierea:

  1. Dupa efectuarea platii in contul RO39INGB0000999905035770 (Mihaela Marinas), trimiteti un e-mail cu titlul “webinar” la adresa mihaela@aimee.ro. Veti primi un e-mail de confirmare din partea Damaideparte.ro. Acest e-mail contine link-ul spre pagina online a webinarului, link ce poate fi accesat oricand si de oricate ori doriti. Puteti beneficia de continutul webinarului, chiar daca nu sunteti disponibili in direct, la data si ora stabilite.

Va astept cu drag!
Mihaela Marinas
Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *