Gestalt terapia integrativă
Evenimente, cursuri, conferinte

Gestalt terapia integrativă: workshop de prezentare

Am voie să fiu cel/cea care sunt – Și voi deveni cel/cea care pot fi. 

Acest workshop se adresează tuturor celor care:

  • sunt curioși cu privire la Gestalt-terapia integrativă.
  • sunt interesați de metoda și eventual și de o formare în Gestalt-terapie integrativă, vor să capete experiență în acest domeniu și să primească informații teoretice de bază despre acest tip de terapie.

Mai multe detalii privind formarea profesionala in Gestalt terapie integrativa, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, gasiti AICI si AICI.

  • vor să descopere mai multe despre potențialul pe care îl au prin intermediul informațiilor oferite, reflecților și schimburilor din cadrul grupei.
  • vor să afle mai multe despre modul personal de a intra in contact cu sine si cu ceilalti prin intermediul experienței proprii din cadrul grupei.

* Metode
Veti experimenta metoda Gestalt-terapiei integrative prin: folosirea simbolurilor și a elementelor creative, informații legate de mișcarea care are corpul în prim plan. La bază stă percepția (și percepția de sine) și experiențele din grupă (prin intermediul contactului). Teoria de bază va fi transmisă într-o prezentare și va fi aprofundată prin discuții și contribuții din cadrul grupei.

* Formatorii

• Dr. Ulla Diltsch: psihoterapeută (în Gestalt-terapie), lector de Gestalt-terapie Integrativă la Danube University Krems și a Grupului de Lucru Austriac pentru Terapie și Dinamică de Grup (ÖAGG). Specializări: Grupe de formare, dinamică de grup, supervizare a procesului de învățare, psihologie clinică, psihologia sănătății, supervizoare – are drept de liberă practică și lucrează într-un cabinet privat din Innsbruck.

• Ulrike Resch, MSc: psihoterapeută (în Gestalt-terapie), lector de Gestalt-terapie Integrativă la Danube University Krems și a Grupului de Lucru Austriac pentru Terapie și Dinamică de Grup (ÖAGG). Specializări: Lucrul cu mediile creative, terapie de învățare (unde terapeutul se pune în locul pacientului), supervizarea procesului de învățare, supervizoare – are drept de liberă practică și lucrează într-un cabinet privat din Innsbruck.

Workshopul se tine in limba germana, se asigura traducerea.

* Data și locul
Workshopul are loc in 11-12 noiembrie 2017.
dupa urmatorul program: sâmbătă 9.00 – 19.00 si duminică: 9.00 – 12.30.
București, zona Hala Traian, locul exact il primesc cei inscrisi si care achita taxa de participare.

* Înscriere și costuri:

INSCRIERI pana pe data de 1 noiembrie 2017, email formare@igb.ro
Cost: 250 lei

Maxim 25 de participanti!

AICI gasiti toate informatiile privind singura formare de Gestalt terapie integrativa din Romania.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *