Evenimente, cursuri, conferinte

Full Moon Retreat: 11-12 decembrie 2019

FULL MOON RETREAT – a 3-a editie – 11-12 Decembrie 2019
-eveniment de dezvoltare personală, noapte albă sub clar de lună-

Letting go to move on sau curățenie generală înainte de anul nou, pentru a putea manifesta mai ușor și mai eficient.

În această călătorie am cerut Universului să ne trimită cele mai potrivite călăuze, ghizi, facilitatori și iată că am și primit: Laura Berezitchei, Ioana Hudita, Beatrice Geanina și, evident, yours trully, Smaranda Manoiu, care la FULL MOON RETREAT am rolul de story-teller. Am creat acest concept pentru că simt și cunosc energia lunii. Vă chem să o experimentați și voi…să fim împreună.

Așezați confortabil într-un triunghi transparent, din sticlă, pe acoperisul unei clădiri nonconformiste din Bucuresti, sub clarul acestei luni, vom porni într-o introspecție profundă, sustinuți de energia și magia lunii pline în gemeni si a portalului 12:12:12, pentru a intra în contact cu potențialul creator infinit. Este punctul de dinainte de început, asemănător procesul creativ care are loc înainte de nașterea unei energii. Este ca o pagină goală, înainte de a decide ce posibilitate se va manifesta. Vedem tot ceea ce am devenit până acum, prin munca de transformare pe care am făcut-o. Și ne deschidem tuturor posibilităților pe care le avem în fața noastră și pe care încă nu le știm.

Vom folosi ca instrumente yoga, respirația conștientă, meditații ghidate, mandale de lumină si tehnici energetice pentru a ne desprinde de ceea ce nu ne mai este benefic. Pentru că este decembrie și pentru ca merităm, fiecare dintre noi va primi un protocol personalizat “simfonie a celulelor”, cu uleiuri doTERRA.

În spațiul astfel creat, aliniați energetic și cu inima deschisă suntem pregătiți să intrăm în contact cu planurile profunde ale ființei noastre, lăsând informațiile primite de la sufletul și subconștientul nostru să ni se arate. Ritualul de lună plină va fi unul potrivit gemenilor – un semn de aer guvernat de Mercur – surprinzător, minunat, eliberator și mai ales eficient. Aici vei simți cum este să lucrezi tu cu tine, având susținerea energetică a mamei lună și a întregului Univers.

Așa că, vă torn o ceașcă de ceai, și… a fost odată, ca niciodată…

Despre preț: Prețul evenimentului FULL MOON Retreat din 11-12 decembrie este de 390 Ron
dacă: 1. dai “like” si “Follow” paginii FULL MOON Retreat și “Share” pe pagina ta acestui eveniment de cel puțin 2 ori în perioada 12 noiembrie – 12 decembrie, etichetându-ne și pe noi
sau 2. vii cu o încă o persoana – ambele vor beneficia de pretul de 390 Ron
sau 3. ai mai participat la un eveniment FULL MOON Retreat

Dacă nu faci parte din nici una din cele 3 categorii prețul evenimentului FULL MOON Retreat din 11-12 decembrie este de 490 Ron

În toate cazurile prețul include: accesul la toate atelierele de mai sus, o “simfonie a celulelor”, cele necesare ritualului de lună plină, fotografii profesioniste, băuturi, cina și mic dejun copios (de la un restaurant gastronamic, fără carne și alcool – care pot fi disponibile la cerere) și o tona de ceai, pe parcursul celor 15 de ore petrecute împreună.

Sunt 20 locuri în total, iar rezervările se fac doar prin plata unui avans de 50%(245 ron) în contul firmei:
ECONCEPT INNOVATION STRATEGIES SRL – RO38986788
Banca Transilvania iban:RO26BTRLRONCRT0438225401
vă rog să specificați PLATA RETREAT DECEMBRIE 2019

Pentru a primi confirmarea fermă și locația secretă, vă rog sa imi trimiteți un e-mail cu dovada plății la smarandamanoiu@gmail.com
**Vă rog să vă îmbrăcați comod și să vă aduceți o saltea de yoga și o patură și eventual o pernă – le vom folosi la meditat, nu la dormit:))
Mă găsești și pe Instagram la @full_moon_retreatpe WhatsApp la +41(0)788204182 pe e-mail la smarandamanoiu@gmail.com
Te așteptăm, cu drag și inima deschisă … pe acoperiș!!!

Din program:
Exerciții de conexiune
Meditații ghidate
Exerciții de yoga și respirație
Lucru cu Mandale de Lumină
Simfonia celulelor
Ritualul de Lună Plină

Despre facilitatori:

La FULL MOON RETREAT din decembrie Laura Berezitchei va fi alături de noi pentru a ne susține în toate demersurile noastre. Iată mesajul ei: “Cred cu tărie că tu iți ești primul și cel mai important însoțitor în viață și sunt aici să vă susțin pe voi, cei care alegeți să dați la o parte tot ce nu vă aparține, toate poverile, așteptările, vocile și credințele altora, cu care v-ați identificat până acum și să vă construiți din nou, pe baze autentice și sănătoase, relația primordială, a voastră cu voi.” Laura abordează tehnici din psihologie, NLP – Programare Neuro-Lingvistică, cât și tehnici energetice și spirituale, precum Reiki, Theta Healing, Șamanism, Soul Realignment și Vindecare Intuitivă.

La FULLMOON RETREAT din decembrie cu Ioana Hudiță vom face yoga si “simfonii celulare” cu uleiuri do TERRA. Iată mesajul ei “Am descoperit yoga la vârsta de 11 ani. Călătoresc, învăț, conectez oamenii, cultiv și duc mai departe pasiunea pentru viață si pentru practica yoga. Din 2016 ma fascinează uleiurile esențiale și le folosesc și învăț despre ele în fiecare zi. Port recunoștință profundă profesorilor mei și la orele de yoga împărtășesc tradițiile vinyasa krama, kali natha, Yin, hatha yoga tradițională, mă inspiră tehnica Iyengar yoga și abordările mai moderne, cum este yogahour.
Mă găsiți aici: https://www.linkedin.com/in/hudita/ “

La FULLMOON RETREAT din decembrie, Beatrice Geanina ne va ghida în a elibera ceea ce nu ne mai este benefic și a ne deschide spre inspirația care vine spre noi, prin două dintre metodele pe care le facilitează: respirație conștientă și art-terapie cu mandale de lumină. Iată mesajul ei: “Ceea ce îmi doresc este să faci un prim pas și să deblochezi acea energie care te ține departe de dorințele tale. Instrumentele alese pentru Full Moon Retreat sunt menite să lucreze, sprijinite de energia lunii și energia grupului, acele părți ale noastre care ne sabotează obiectivele, ne abat de la destinația propusă și ne împiedică să ne deschidem posibilităților necunoscute încă nouă.” Este fondator www.embracingourhumanity.com, Psiholog, Masterand NLP – Programare Neurolingvistica, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Facilitator EQHC – Quantum Energy, Healing & Coaching, Master Instructor in The Art Of Breathing.

Mă găsești și pe Instagram la @full_moon_retreatpe WhatsApp la +41(0)788204182 pe e-mail la smarandamanoiu@gmail.com
Te așteptăm, cu drag și inima deschisă … pe acoperiș!!!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *