formare Gestalt terapie integrativa
Evenimente, cursuri, conferinte

Formare profesionala de baza/complementara in psihoterapie: Metoda Gestalt terapie integrativa

 

Avizata profesional de catre Colegiul Psihologilor din Romania

Cine poate participa la formare?

Conform legii psihologului, “competenţa în specialitatea psihoterapie poate fi dobândită (pe lângă absolvenții facultății de psihologie – n.n.) şi de absolvenţi ai facultăţilor de medicină generală (medicii psihiatri), asistenţă socialăfilosofiepedagogieteologie, cu condiţia completării studiilor universitare cu un pachet de discipline de specialitate stabilit prin hotărâre a Comitetului director, precum şi formării complementare potrivit cerinţelor prevăzute de prezentele norme.”

De cand se poate incepe activitatea de psihoterapeut in aceasta formare?

Conform reglementarilor in vigoare, dupa absolvirea celui de-al treilea an de formare puteti incepe sa practicati, in supervizare, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Pshologilor, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica in supervizare, pe baza recomandarii si certificatului emis de asociatia formatoare.

Dupa absolvirea celui de-al patrulea an de formare si a orelor necesare de supervizare si autocunoastere si dezvoltare personala puteti incepe sa practicati ca autonom, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Pshologilor, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica autonoma, pe baza recomandarii si certificatului emis de asociatia formatoare.

Procedura de inscriere:

Pentru a va inscrie pentru preselectie, va rugam sa trimiteti pana la data de 20 noiembrie 2017 urmatoarele documente, prin e-mail, la formare@igb.ro:

 • o scrisoare de intentie in care sa mentionati motivele pentru care doriti sa urmati aceasta formare in psihoterapie;
 • un CV (cu date de contact).
 • copie după diplome, certificate si atestate ale formarilor efectuate (unde este cazul).

Ulterior preselectiei, veti fi chemat la un interviu final, fata in fata sau pe Skype (pentru cei care nu sunt din Bucuresti).

Adresa va fi anuntata candidatilor selectati pentru a intra in formarea de Gestalt terapie integrativa.

 • Programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa il gasiti dand click AICI.
 • Echipa de formatori si supervizori a programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.
 • Calendarul cu datele exacte ale seminariilor pentru primii 2 ani de formare (2018-2019) il gasiti AICI.
 • Costurile aferente programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
 • Intrebarile si raspunsurile frecvente le gasiti AICI.
 • Procedura de inscriere in programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.

Formarea ale loc in Bucuresti in unul din urmatoarele sedii:

 • in zilele de weekend in zona Hala Traian;
 • in cazul seminarilor care au zile prevazute in timpul saptamanii, in zona piata Romana.

In weekendul 11-12 noiembrie 2017 va avea loc un workshop de prezentare a metodei de Gestalt terapie integrative. Detalii AICI.

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *