Eveniment CSG: De la branding personal la neurobranding foarte personal

Publicat: 3 decembrie 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

La intalnirea din 10 decembrie, invitata de la Coaching Support Group Bucuresti este Iulia Bertea, initiatoarea singurului blog de branding personal din Romania bazat pe neuromarketing.

De ce despre neurobranding?

In ultimii ani, neurostiintele au cunoscut o dezvoltare extraordinara ce a dus la o mult mai buna intelegere a modului in care functioneaza diferite mecanisme ale creierului uman.

Neurobrandingul inseamna neurostiinte aplicate in branding, asa cum neuromarketingul reprezinta neurostiintele utilizate in marketing. Neuromarketingul are scopul de a intelege si previziona comportamentul consumatorului, folosind instrumente psihometrice, biometrice si neurometrice. Iar rezultatele cercetarilor din acest domeniu sunt aplicabile si in brandingul personal.

Iulia va aborda cateva dintre descoperirile neurostiintelor care ne ajuta sa ne intelegem mai profund clientii si publicul, sa ne facem mai bine intelesi, sa stimulam procesul decizional si in general sa ne conectam mai bine cu cei carora ne adresam (clienti, colegi, parteneri de business sau…de viata).

Printre temele abordate se numara:

• Diferentele dintre creierul “nou” si creierul “vechi”
• Legatura dintre intrebari si neurotransmitatori
• De ce apar presupunerile si stereotipurile cand relationam cu ceilalti
• Cine are prioritate: imaginea sau cuvantul?
• De ce nu exista un proces decizional rational, “in 6 pasi simpli”
• Care sunt cele mai bune metode de a ne adresa direct creierului reptilian

Citeste aici mai multe despre tema evenimentului.

Despre Iulia Bertea

Cu o experienta de 15 ani in marketing si comunicare in companii nationale si internationale, si in prezent masterand in Neuromarketing la Hamburg Media School, Iulia este consultant de branding personal, blogger si traducator.

De cand se stie, Iulia este fascinata tot ceea ce este in capul oamenilor, ce ii motiveaza, ce ii sperie si ce ii determina sa ia decizii si sa se comporte (sau nu) intr-un anume fel.

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 30 lei! Numarul de locuri este limitat.

10 decembrie 2015, 18:30-21:00

SantThe Fitoceainarie, Strada Lipscani, Nr 104, Bucuresti

Despre Coaching Support Group Bucuresti

Cu o vechime de peste cinci ani, grupul lunar de coaching este initiativa Noble Manhattan de a oferi un mediu de suport si practica celor care vor sa experimenteze si sa fie in contact cu o comunitate de oameni pasionati si interesati de domeniul coaching-ului. Grupul se adreseaza practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching, au finalizat deja o scoala de coaching, celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau sunt interesati de dezvoltarea profesionala & personala.

www.coachinginbucuresti.ro
csgbucuresti@gmail.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *