Eveniment Astrocafe: Tabara de transformare si expansiune a Constiintei

Publicat: 26 mai 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro te invita in tabăra de  transformare si expansiune a Conștiinței: Maestrul Interior Instrumentele Prezentei si Creatiei Constiente!

Antrenament pentru Viata Constienta. Experienta de A FI cine esti, dincolo de convingeri si puncte de vedere imprumutate sau cumparate…Experienta libertatii de expresie si alegere, in moment. Prezenta. Constienta. Incredere. Maestrul care esti dintotdeauna.

Esti gata sa exersezi starea de prezenta, extinderea constiintei, cunoasterea interioara nelimitata? Esti gata sa-ti traiesti viata cu gratie si usurinta, sa lasi Maestrul Interior sa se exprime prin tine? Te inspira sa treci dincolo de ceea ce “trebuie” sau e “corect” conform unor puncte de vedere imprumutate, si sa alegi ce vrei, in fiecare moment, pentru bucuria ta?

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
4 zile de antrenament, workshop, meditatie, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, conscious life coach, speaker inspirational, astrolog) si a Cristinei Ciobanu (asistent si organizator tabara).

Suntem angajate ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in viata sa.

Citeste mai mult…

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 18 iunie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica – workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 22 iunie- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie.

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru.
Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon.

Investitie: 880 lei

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

– Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 30 mai. Restul sumei poate fi achitata pana la data de 10 iunie inclusiv.

Reduceri oferite:

*Reducere 10% pentru cei care participa a doua oara la aceasta tabara si achita cel putin avansul pana la data de 27 mai inclusiv.

*Reducere 10% in cazul inscrierii si platii integrale pana la data de 27 mai inclusiv.

*Reducere 10% pentru cupluri daca achita cel putin avansul pana la data de 27 mai inclusiv.

*Reducerile nu se cumuleaza!

Citeste mai mult…

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu drag!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *