Eveniment Astrocafe: Prietenie cu banii

Publicat: 15 ianuarie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro te invita la:

Prietenie cu Banii

25 ianuarie 2015, Bucuresti

Workshop transformational, cu  Nicoleta Svârlefusconscious life coach, consilier pentru dezvoltare personala si spirituala, astrolog, speaker inspirational si transformational, autor,  proprietar & autor Astrocafe.ro

Am crescut cu convingerea ca banii sunt in afara noastra, noi suntem separati de ei si, pentru a ne bucura de prosperitate, e nevoie sa depunem tot mai mult efort acolo, afara, si sa schimbam situatia noastra financiara. Sa luptam, sa ne straduim mai mult, sa fim mereu in alerta si sa facem tot felul de sacrificii. Insa schimbarea din exterior catre interior, adica incercarea de a realiza ceva pentru a obtine bucuria, de cele mai multe ori nu a functionat. Incercand din greu sa schimbi situatia financiara schimband date ale realitatii pe care o vezi, poate functiona, dar cu costuri insemnate care vizeaza starea ta interioara si rezultatele in celelalte arii de viata. Cu alte cuvinte, in loc sa ai bucurie cu banii, obtii deseori si mai multa tensiune interioara, chiar daca numarul lor creste.

Abundenta este mai intai o stare interioara, un stadiu al constiintei. Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, un spatiu interior curat, o minte clara, deschisa, si o inima puternica. Sa ne conectam la Sursa reala a abundentei si puterii, in interiorul nostru. Sa aducem o schimbare in mintea noastra, iar aceasta va fi urmata de o schimbare benefica a atitudinii fata de bani si fata de intreaga viata, deci o schimbare a realitatii fizice.

Cum ar fi daca am renunta la semnificatiile vechi despre bani? 

Noi suntem sursa banilor si nu invers. Noi suntem cauza, ei sunt efectul. Noi ii cream, ii aducem in realitatea noastra, prin energia care suntem. Banii nu sunt buni sau rai, sunt doar energie.

Asadar, la acest workshop, identificam si transformam cateva dintre semnificatiile limitative atribuite banilor, aducem mai multa constienta in aceasta zona de viata, cream diferit, dintr-o noua energie, din alegere prezenta.

Daca esti inspirat sa transformi energia banilor in viata ta, te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica, 25 ianuarie 2015 – BUCURESTI, 10:30- 20:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

152 lei- pentru inscrierea pana la 19 ianuarie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

170 lei- pentru inscrierea dupa 19 ianuarie, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 – Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *