Eveniment Astrocafe: Nu e nimic in neregula cu tine

Publicat: 4 mai 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Nu e nimic in neregula cu tine

Calea Relaxarii

Workshop transformational, 15 mai 2016. Cu Nicoleta Svarlefus

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie… Când, de fapt, de cele mai multe ori ai nevoie doar sa te relaxezi si sa respiri. Sa traiesti momentul asta din viata ta, sa-ti tihnesti tu tie, cu tot ce esti acum.

Crezi ca e nevoie sa lupti, sa inveti mai mult, sa te straduiesti, sa reusesti, sa te iluminezi sau mai stiu eu ce. Cand, de fapt, ai nevoie sa alegi, sa fii constient si sa permiti.

Crezi ca ai nevoie sa devii mai bun, mai slab, mai frumos, mai destept, mai… cumva. Cand, in realitate, ai nevoie sa te accepti, sa te primesti cu tot ce esti acum, sa curgi in experienta, imbratisand fiecare (po)pas.

Ti-e dor de “USOR”?

Pentru toti aceia care s-au simtit prinsi in vartejul unor transformari fara precedent in ultimii ani, pentru cei care-si exploreaza sinele, viata si vor sa inteleaga  rostul calatoriei lor aici… Pentru aceia care au ajuns sa priveasca si sa faca aproape totul cu incordare… Pentru cei care simt nevoia unui ragaz, a unui oftat zdravan de eliberare si a unei intelegeri diferite despre cum pot crea cu usurinta, din relaxare, permitandu-si sa fie tot ce sunt, respirand, alegand si primind tot ce creeaza alegerile lor… Pentru cei carora le e dor de USOR in viata lor… de traitul/facutul pe “indelete”, am creat acest workshop.

Daca vrei sa-ti amintesti ceea ce stii si ai simtit deja si anume ca nicicand nu ai creat mai usor decat atunci cand ai fost relaxat, daca vrei sa-ti iei o zi de grija si blandete, iubire si acceptare, daca vrei sa te relaxezi pur si simplu si sa-ti imbratisezi viata asa cum e acum, te asteptam cu drag!

Cand? Duminica, 15 mai (10:30- 18:30h), in Bucuresti

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie: 

 Inscrierea pana la data de 9 mai inclusiv-190 lei

 Inscrierea dupa data de 9 mai- 230 lei (in limita locurilor disponibile).

 *Reducere de grup/cuplu: 5%

 *Reducere 5% pentru participarea a doua oara la acest eveniment

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere, la: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Mai multe detalii: http://www.astrocafe.ro/evenimente/nu-e- nimic-in- neregula-cu- tine-workshop-cu- nicoleta-svarlefus- 15-mai- 2015-bucuresti

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *