Evenimente, cursuri, conferinte

Eveniment Astrocafe: Dar de 2015

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual: DAR de 2015

Cu Recunostinta, Acceptare, Constienta

17 decembrie, Bucuresti

2015 a fost unul dintre cei mai intensi, plini si provocatori ani, pentru multi dintre noi, prin schimbarile si experientele inedite pe care le-a continut. Totusi nicicand nu am primit mai multa constienta apropos de cine suntem. Indiferent ca am experimentat despartiri, schimbari bruste si totale ale realitatii, “pierderi”, aparente stagnari in realitatea fizica sau pur si simplu trairi noi si de o intensitate fara precedent, toate au fost calatorii pretioase in interior. Ne-am confruntat cu rezistentele noastre, ne-am incrancenat, am fost pusi fata in fata cu fricile si inhibitiile cele mai ascunse si puternice. In acelasi timp, ne-am ridicat deseori cu si mai mult constienta din fiecare traire si spatiu, din fiecare moment de durere sau de incercare. Si cu mai multa iubire.

Dar… fie alegem sa primim anul 2015 ca pe un DAR si devenim astfel creatori de posibilitati si alegeri infinite chiar acum, sau ne putem supara pe noi, pe anul 2015, pe lume, pe viata, si caram dupa noi toate aceste emotii, in 2016. Ca si cand am avea pantofii murdari pe talpa si lasam urme peste tot, la fel se intampla cand nu completam o relatie cu ceva sau cineva…ducem toate resentimentele, frustrarile, fricile, mai departe si repetam scenariul.

De aceea, ne propunem aceasta seara de constientizare si acordare la noile energii, la contextul de viata prezent, la ACUM, intr-un spatiu al recunostintei, iertarii, binecuvantarii a tot si toate cele traite. Un spatiu al intelepciunii. In inima noastra.

Data: 17 decembrie

Ora: 17:30h- 22:00h

Locatie: Va fi anuntata participantilor

Investitie:

  • 125 lei- la inscrierea pana la 7 decembrie inclusiv
  • 145 lei- pentru inscrierea dupa 7 decembrie, in limita locurilor disponibile

Inscriere: Pentru inscriere asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168 – Cristina Ciobanu – asistent si organizator workshop;

Numar de locuri limitat! Locul va fi rezervat prin completarea formularului de inscriere si achitarea integrala a taxei de participare.

Mai multe detali: Astrocafe.ro

Te asteptam cu drag si bucurie!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *